KOSBİ’nin arıtmasını beğendiler

Güncelleme Tarihi:

KOSBİ’nin arıtmasını beğendiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 13:27

İZMİR’e bir dizi ziyaret için gelen ve aralarında çevre ile enerji konularında faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinden oluşan Alman Bavyera Ekonomi Heyeti, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nin (KOSBİ) tüm sıvı atıklarının arıtmasını yapan tesisini beğendi.

Haberin Devamı

KOSBİ Bölge Müdürü Cüneyt Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret kapsamında Almanya’nın Bavyera eyaletinden gelen Johann Schachtner başkanlığındaki heyet, arıtma tesisini gezerek işleyiş hakkında Çevre Şube Müdürü Hüseyin Evcil’den bilgiler aldı. İleride KOSBİ’nin gerçekleştireceği çevre ve enerji yatırımları için heyette bulunan firma temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunduklarını belirten KOSBİ Bölge Müdürü Cüneyt Öztürk, çevre yatırımlarına büyük önem verdiklerini bundan sonraki çalışmalarında da çevreyle uyumlu projelerin altına imza atılacağını söyledi.

Yaptıkları ziyarette KOSBİ’nin inşa ettiği arıtma tesisini çok beğendiklerini ifade eden Alman Heyet Başkanı Schachtner, kendileri için Türkiye’nin birinci derecede fırsatlar ülkesi olduğunu belirtti. Çevre ve enerji teknikleri alanında geliştirilecek projelerle Türkiye ile Almanya arasındaki işbirliğini daha ileriye taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

BAKMADAN GEÇME!