Korkaklar kaybeder

Güncelleme Tarihi:

Korkaklar kaybeder
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 00:00

Kısa vadede öncelikli işinin takıma özgüven kazandırmak olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Futbolcu teknik adamın duruşundan çok şey alır. Ben komutan olarak iddialı ve korkusuzum. Futbolcularım da sahada öyle olacaklar” diye konuştu.

Haberin Devamı

ALTAY yönetiminin şok bir operasyonla Play-Off öncesi Zafer Bilgetay’ın yerine göreve getirdiği Teknik Direktör Güvenç Kurtar, kısa vadede en önemli işinin takıma özgüven kazandırmak olduğunu söyledi. Bugüne kadar hep iddialı bir insan olduğunu vurgulayan Kurtar, “Stres, panik nedir bilmem. Futbolcu, teknik adamın duruşundan çok şey alır. Soyunma odasında konuşurlarken kulak misafiri oluyorum; ‘Falan hocanın eli-ayağı titrerdi’ diyorlar. Ben komutan olarak iddialı ve korkusuzum. Futbolcularım da sahada öyle olacak” şeklinde konuştu.
İkinci yarıda düşüş var
- İki gündür takımın sezon içinde oynadığı maçları seyrettiğini belirten usta çalıştırıcı şunları söyledi: “Rakipleri de izledim, ancak ağırlığı kendi ekibime verdim. Altay bu sezon çok hırslı, baskılı müsabakalar oynamış. Ancak ikinci yarıdaki Kartal ve Adanaspor maçlarında olduğu gibi tam tersi bir görüntü de çizmiş. Üç maçlık periyotta oyun standartımızı en üst düzeye çekmeye çalışacağız. Müthiş bir taktiksel değişiklik için zamanımız yok. Zaten buna gerek de yok. Altay iyi oynadığı maçlardaki hırsını yakalarsa işi bitirir.”
Benim de başıma gelebilir
- Selefi durumundaki Zafer Bilgetay’ın konumuyla ilgili yorum yapmasının doğru olmadığını belirten Güvenç Kurtar, “Her teknik adamın yaşadığı ve yaşayacağı türden olaylar bunlar. Kulübü yönetenlerin tasarrufu. Yarın burada veya başka bir yerde benim de başıma gelebilir” ifadesini kullandı. Maçları Olimpiyat Stadı’nda oynamalarının fark yaratmayacağını dile getiren Kurtar, “Rüzgar sert esmediği takdirde sorun yok. Cenk Ahmet, Hasan Uğur ve Ercan’ın sakatlıkları var. Onları da atlatırsak problemimiz kalmayacak” dedi.

Haberin Devamı

Taraftarlardan İstanbul’a akın

ALTAY 1914 Taraftarlar Derneği, 17-23 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da oynanacak Play-Off maçları için otobüs organizasyonuna başladı. Dernekten yapılan açıklamada, 17, 20 ve 23 Mayıs tarihlerindeki her maç için otobüs kaldırılacağı, İstanbul’a gidiş-geliş ve maç bileti dahil sadece 10 TL ödeneceği açıklandı. Otobüs organizasyonuyla 17 Mayıs’taki Karşıyaka müsabakasına gitmek isteyen futbolseverlerin, derneğe ait olan 0.535. 234 71 17 numaralı telefondan kayıt yaptırabileceği duyuruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!