Konak Belediyesi cep ve tablette

Güncelleme Tarihi:

Konak Belediyesi cep ve tablette
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2013 11:45

KONAK Belediyesi, kendine özgü tasarımıyla hizmetlerini akıllı telefon ve tabletler üzerinden sunmaya başladı.

Haberin Devamı

Konak Belediyesi'nin hizmetlerine, iPhone ve Android işletim sistemiyle çalışan cep telefonlarından kolayca erişim sağlanıyor. Mobil uygulamayı kullanan vatandaşlar, cep telefonlarından 7 gün 24 saat belediye hizmetlerine kolayca ulaşabiliyor. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, artık tüm bilgilerin vatandaşların elinin altında olduğunu söyledi.

Konak Belediyesi android uygulaması mobil.konak.bel.tr adresindeki linkten indirebiliyor. Ayrıca cihazların üzerinde yer alan google play store Androind Market uygulamasından Konak Belediyesi uygulamasını bulup telefonlara kurmak mümkün. iPhone ve iPad Touch kullanıcıları ise, iTunes App Store'dan Konak Belediyesi uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyor.

Konak Belediyesi cep ve tablette

Haberin Devamı

KOLAYLIK SAĞLIYOR

Mobil uygulama ile Konak Belediyesi ile ilgili tüm güncel haberlere ulaşmak mümkün oluyor. Bunun yanında Konak Belediyesi'nin kurumsal bilgileri ve iletişim adresleri detaylarıyla yer alıyor. Belediyenin tüm etkinlikleri gün gün ve saat saat bu uygulamadan takip etmek daha kolay hale geldi. Konak Belediyesi Meclis Kararları ile Encümen Kararları yine bu uygulama üzerinden görülebiliyor.

Uygulama tüm e-belediyecilik hizmetlerine mobil cihazlardan 7/24 ulaşmayı mümkün hale getiriyor. Uygulamayla tüm vergiler on-line olarak ödenebiliyor. Bunların yanında; çevre temizlik vergisi tarifeleri, bina aşınma oranları, arsa rayiç bedelleri, borç sorgulama, inşaat maliyeti bedelleri, emlak beyan bilgileri, evrak takip bilgeleri ile vergi affı bilgelerine ulaşılabiliyor.

Konak Belediyesi'nin projeleri, hizmetleri, butik müzeler, halk üniversitesi, sevgi evleri, spor kulüpleri, kültür merkezleri, kültür yayınları ile nikah salonları bilgilerine kolayca erişim sağlanabiliyor.

Konak Belediyesi yetkilileri bu uygulamayı diğerlerinden ayıran bazı farkları ise şöyle dile getirdi:

“Şikayetler anında uygulama üzerinden fotoğraf olarak çekiliyor ve lokasyon bilgisi ile birlikte gönderiliyor. Adreslere harita üzerinden yön tarifiyle rahat ulaşılıyor. İletişim telefonları direkt uygulama üzerinden telefon üzerine basılarak aranabiliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!