Komandoculuk oynuyorduk

Güncelleme Tarihi:

Komandoculuk oynuyorduk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

DAĞCILIK merakı, arkadaşı 30 metreden düşüp yaralanınca kâbusa dönen 15 yaşındaki Fatih Darıcı, ‘‘Askercilik oynuyorduk. Başımıza bunlar geldi. Bir daha kayaların yanına bile yaklaşmam. Yaşadığım korku bana ders oldu’’ dedi.

ANNESİ Mesude Darıca'nın gözyaşlarıyla sarılıp öptüğü Fatih, arkadaşı İlhan Özçelik'in bir an önce iyileşmesini diliyor. Boynunda ve bacağında kırık olup, kafatası çatlayan İlhan önümüzdeki günlerde ameliyat olacak.

BORNOVA Osmangazi Mahallesi'nde önceki gün kayalıklara tırmanan üç kafadardan İlhan Özçelik'in hastanede tedavisi sürerken, itfaiye yardımıyla indirilen marangoz çırağı 15 yaşındaki Fatih Darıcı, başlarından geçen korkunç olayı bir daha yaşamak istemediğini söyledi. Darıcı, ‘‘Askercilik oynamaya karar verdik. İlhan komutan, ben ve Ufuk asker olduk. Yukarıya kim daha çabuk çıkacak diye saat tutuk. Çıkamayana ceza verilecekti. Hepimiz hedefe rahatlıkla ulaştık, ama İlhan'ın tutunduğu kaya zayıfmış. Birden koptu, üzerime doğru düşmeye başladı. Kollarımı açıp tutmak istedim. Kazağını yakaladım, ama elimden kaydı’’ dedi.

ARKADAŞINA çarpınca hızı azalan ve toprak zemine daha yumuşak düşen İlhan'ı yerde kanlar içinde gördüğünde çok korktuğunu söyleyen Fatih, ‘‘Bu arada Ufuk kaçtı. Yaşadıklarım bana ders oldu’’ diye konuştu.

SAĞSALİM kurtulan oğlunu sarılıp sarılıp öpen 4 çocuk annesi Mesude Darıcı, ‘‘Çok şükür başına daha kötü bir şey gelmedi. Allah yavrumuzu bize bağışladı. Anne ve babalar çocuklarına dikkat etsin’’ dedi.

BOYNUNDA, bacağında kırık, kafatasında çatlak oluşan alüminyum doğramacısı İlhan Özçelik'in ise, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat edileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!