Kocaoğlu, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlu, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2012 10:38

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehit aileleri ve gazilere tarihi Havagazı Fabrikası'nda iftar yemeği verdi.

Haberin Devamı

İftar yemeğine İzmir Milletvekili Alaaddin Yüksel, CHP İl Başkanı Ali Engin ile Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği, İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği, Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi, Kore Barış Elçilikleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İzmir Başkanlığı, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tüm Emniyet Teşkiyetı Mensupları Vazife Malülleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği'ne üye 1600 kişi katıldı. Alana gelen Başkan Kocaoğlu şehit aileleri ve gazilerin masalarını tek tek gezdi, tokalaştı. Türk Sanat müziği eşliğinde verilen iftarın ardından sahneye çıkan Kocaoğlu şehitlere rahmet, gazilere de sağlıklı ömürler diledi.

“AKAN KANI DURDURALIM”
Ramazan ayında verilen şehitlere dikkat çeken Kocaoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Hala Güneydoğu'da şehit veriyoruz, askerlerimiz yaralanıp gazi oluyor. Gün geçmiyor ki televizyon ve gazetelerde bu haberleri okuyoruz, dünyamız yıkılıyor. Sizler bu haberleri okuyunca daha çok etkileniyorsunuz. Çünkü siz bu acıyı hala içinizde yaşıyorsunuz. Buradan hükümete, muhalefete tüm siyasilere sesleniyorum. Hiçbir bedel 20 yaşındaki bir kardeşimizin canından ağır değildir. Tüm siyasiler toplanalım akan bu kanı durduralım”

Haberin Devamı

Kocaoğlu, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi

Kocaoğlu, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!