Klasman alev alev

Güncelleme Tarihi:

Klasman alev alev
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2009 00:00

Son dört haftaya aynı puanla giren Lider Turgutlu (51) ve Denizli Bld'yi (51) Adana DS (46) izlerken, Afyon'dan sonra 3.Lig'e düşecek iki takım için beş aday var. Fethiye (44), Akhisar Bld (42), Altınordu (41), Alanya (40) ve Marmaris Bld (39) diken üstünde.

İKİNCİ Lig 2. Klasman Grubu'nda bitime dört hafta kala Ekstra Play-Off yarışı ve kurtuluş mücadelesi kızıştı. Akhisar Bld'yi yenen Turgutlu (51), aynı puana sahip Denizli Bld'den liderlik koltuğunu geri alırken, umudunu henüz tamamen kaybetmeyen Adana DS de (46) fırsat kolluyor. Dokuz takımın yer aldığı grupta küme düşmesi kesinleşen Afyonkarahisar'ın dışındaki bütün ekiplerin bir hedefi var. İlk 3 sıradaki Turgutlu, Denizli Bld ve Adana DS kalan 4 haftada 4'er maça çıkacak. Turgutlu, Alanya ve Adana DS ile deplasmanda, Denizli Bld ve Fethiye ile iç sahada karşılaşacak.

TURGUTLU’DA BÜYÜK FİNAL

Denizli Bld'nin, Altınordu, Turgutlu (D), Afyon ve Marmaris Bld (D) randevuları kaldı. Adana DS ise Fethiye, Altınordu (D), Turgutlu ve Afyon (D) maçlarında terleyecek. Sezon sonunda puan eşitliği olursa, takımların kendi aralarında oynadıkları maçlara bakılacak. Şu anda aynı puana sahip Lider Turgutlu ile Denizli Bld'den avantajlı olan taraf Denizli temsilcisi. Denizli, Turgutlu'yla oynadığı 3 maçta 2 galibiyet (2-1, 1-0) ve 1 beraberlik (2-2) aldı. İki ekibin 34. haftada Turgutlu'da oynayacağı dördüncü karşılaşmanın sonucu hayati önem taşıyor.

ALANYA’NIN DÖRT MAÇI VAR

Üç takımın 3.Lig'e düşeceği grupta Afyonkarahisar haftalar önce mendil sallarken, beş takım korkulu rüya görüyor. Alanya'nın 4, Fethiye, Akhisar Bld, Altınordu ve Marmaris Bld'nin 3'er maçı kaldı. Akhisar Bld, Afyon ve Alanya ile iç sahada, Marmaris Bld ile deplasmanda oynayacak. Altınordu'nun kalan 3 maçından 2'si deplasmanda Denizli Bld ve Fethiyespor'la. Yüksel Can'ın istifasıyla sarsılan ekip kalan son iç saha mücadelesinde Adana DS'yi ağırlayacak. Alanya'nın, Turgutlu, Afyon (D), Marmaris Bld, Akhisar Bld (D); Marmaris Bld'nin ise Akhisar Bld, Alanya (D) ve Denizli Bld maçları kaldı.

KALAN MAÇLAR

TURGUTLUSPOR

Alanya (D), Denizli Bld, Adana DS (D), Fethiye

DENİZLİ BLD

Altınordu, Turgutlu (D), Afyon,

Marmaris Bld (D)

ADANA DS

Fethiye, Altınordu (D), Turgutlu, Afyon (D)

FETHİYESPOR

Adana DS (D), Bay, Altınordu, Turgutlu (D)

AKHİSAR BLD

Afyon, Marmaris Bld (D), Bay, Alanya

ALTINORDU

Denizli Bld (D), Adana DS,

Fethiye (D), Bay

ALANYASPOR

Turgutlu,

Afyon (D), Marmaris Bld, Akhisar Bld (D)

MARMARİS BLD

Bay, Akhisar Bld, Alanya (D), Denizli Bld
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!