Kipa Aydın’da ‘extra’ büyüdü

Güncelleme Tarihi:

Kipa Aydın’da ‘extra’ büyüdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 00:00

Kipa’nın geniş alanda çok çeşitli ürün sunmaya yönelik Extra formatlı mağazalarına son olarak Aydın Kipa mağazası eklendi.

Haberin Devamı

5 bin metrekare alanda 30 bin çeşit ürünün yer aldığı Aydın Kipa’da satış alanları yeniden yapılandırılırken, sunulan hizmetler de talepler doğrultusunda yenilendi. Mağazanın Extra’ya dönüşümü konusunda müşteri taleplerinin yol gösterici olduğunu belirten Extra Format Bölge Direktörü Fatih Aral, reyonların büyümesiyle birlikte çalışan sayısının da yüzde 15 artırıldığını açıkladı. Yalnızca Kipa mağazalarında bulunan F&F marka tekstil ürünlerinin satışa sunulduğu tekstil reyonu, iki kat daha büyük bir alanda hizmet verecek. Tekstil bölümünden alışveriş yapanlar, mağaza kasalarına gitmeden, kendilerine özel kasalarda hızlı ve rahat ödeme yapabilme olanağı bulacak.

Broşür desteği

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir’in tanıtımına bir katkı daha koydu. İzmir esnafının isteği üzerine özellikle kruvaziyer turizm ile gelen turistler için özel olarak Sevgi Yolu ve Kızlarağası Hanı broşürleri hazırlattı. Kızlarağası Hanı’nın ihtişamlı tarihini ve Sevgi Yolu’nun modern detaylarını anlatan broşürler, renkli fotoğraflarıyla dikkat çekti. Broşürlerde iki mekanda ziyaretçileri bekleyen alışveriş seçeneklerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!