Kemeraltı'ya ziyaretçi seli

Güncelleme Tarihi:

Kemeraltıya ziyaretçi seli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 09:58

İZMİR'de, Konak Belediyesi ve Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'nin çarşıda ticari canlılığı artırmak, AVM'lere kaçan müşterileri tekrar çarşıya çekmek için düzenlediği "Hoşgeldin Yeni Yıl Günleri" etkinlikleri yıllardır özlenen kabalığı Kemeraltı'da yeniden döndürdü.

Haberin Devamı

"Hoşgeldin Yeni Yıl Günleri" kapsamında, çarşının ana caddesi üzerinde oluşan kalabalık nedeniyle zaman zaman sıkışılıklık yaşandı. Etkinlik çerçevesinde Noel baba canlı heykel porfermansı, kukla ve halk oyunları gösterileri ve yılbaşı hatıra fotoğrafları standı yoğun ilgi gördü.

Kemeraltıya ziyaretçi seli

Çarşıya olan ilginin alışverişe ise henaz beklendiği gibi yansımadığı belirtildi. Çarşının ana arterinde yoğun bir kalabalık dikkat çekerken, dükkanlar ve mağazalara etkisi sınırlı kaldı.
Esnaf, çarşının huzuru için alınan önlemlerden önce, gerek işporta gerekse çığırtkanların tacizi ve baskısından, İzmirliler'in alışveriş merkezlerine yöneldiklerini belirtirek, "Ancak emniyetin ve zabtanın çalışması ile bu olumsuzluklar ortadan kalktı, çarşıya huzur geldi. Şimdi ise AVM'lere kaçan İzmirlileri bu tür etkinliklerle çarşıyla barıştırmak adına, bu etkinlik kapsamındaki kalabalığı görünce umutlandı. Yılbaşı öncesi her keseye hitap eden indirimli kampanyalırımıza tüm İzmirleri bekliyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!