Kaza süsü vermişler

Güncelleme Tarihi:

Kaza süsü vermişler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2013 00:00

DATÇA İskele Mahallesi’nde sahipli bir köpeğe zehirli tavuk verildi. Zehirlenen köpek, kaza süsü vermek için beli kırılıp sokak ortasına bırakıldı.

Olay, balkondaki zehirli tavuk atıklardan yiyen iki kedinin de ölmesiyle ortaya çıktı, polis soruşturma başlattı. Datça Hayvanları Sevenler Derneği Başkanı Avustralyalı Heinz Ehrman, vahşetin sorumlularının yakalanmasını istedi.
Köpeği bulup yetkililere bilgi veren Sevil Pilavcı, “Önce köpeğe, bir otomobilin çarparak ölümüne yol açtığını sandık. Ancak kan yoktu. Aynı gün zehirlenen kedimi güçlükle kurtarabilmiştim. Köpeğin ağzında da kedimde olduğu gibi zehir kokusunu fark edince, polisi aradım. Tarım müdürlüğünden bir veteriner gelerek inceleme yaptı. Çevrede iki de kedi ölüsü bulundu. Her üç hayvanın da yedikleri bir şeyden zehirlendikleri belirlendi” diye konuştu.
Gülay Bulcan, köpeğin şehir dışında olan komşusu Alev Ergüner’in olduğunu belirterek, “Sahibi burada olmadığı için ben bakıyordum. Balkondaki kulübesinde bağlıydı. Gece, kontrole geldiğimde, balkonu darmadağın gördüm. Etrafa tavuk kemiği parçaları yayılmıştı. Her tarafta beyaz bir toz vardı. Daha sonra köpeğin ölüsü bulundu. Belinin kırık olduğu ortaya çıkınca acımız iki kat arttı” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!