Karşıyaka'nın şansı tutmuyor

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakanın şansı tutmuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:05

PTT 1’inci Lig’de son 12 haftaya 17 puanla son sırada giren Karşıyaka’nın performans istatistikleri ve zorlu fikstürü, sevenlerini endişe etmelirene neden oluyor.

Haberin Devamı

Ligde bu hafta 31 puanla 8’inci sırada yer alan ve play off hesapları yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak yeşil kırmızılı ekip, rakibiyle bugüne dek oynadığı 16 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporla yaptığı 16 karşılaşmanın 9’unu kaybeden Karşıyaka, 6 beraberlik elde etti. Ayrıca son 5 iç saha maçının 4’ünden yenilgi ile ayrılıp 1’inde beraberlike yetinen Karşıyaka’nın bu performansı takım yöneticilerini düşündürüyor.

Ara transferde yaptığı 15 takviyeye rağmen bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan ve ikinci yarının ilk 5 karşılaşmasından 4 puan alabilen Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ardından yine zirve mücadelesi veren takımlarla oynayacak. Önümüzdeki haftadan itibaren sırasıyla Alanyaspor (D), Kardemir Karabükspor, Vartaş Elazığspor (D) ve Adanaspor gibi ilk 6’da yer alan takımlarla karşılaşacak Karşıyaka, bu maçların ardından Göztepe derbisine çıkacak. Gaziantep randevusu öncesi stoperler Berkay’ın sakat, Diarra’nın cezalı olduğu yeşil kırmızılı ekipte teknik heyet, Efe’nin yanına İbrahim Kaş ve Abdülhamit arasından tercih yapacak.






BAKMADAN GEÇME!