Karşıyaka’da derbi ayarı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da derbi ayarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 14:51

PTT 1’inci Lig’de pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu derbide ezeli rakibi Göztepe’yi yenerek kümede kalma yolunda umut ışığı yakmayı hedefleyen son sıradaki Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, kadroda değişime hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yeşil kırmızılı ekipte cezalı olan Youssef, Mustafa Aşan ve Gökhan Ünal ile cezası devam eden İbrahim kadroda yer almayacak. Soner Tolunguç, Göztepe randevusunda Youssef’in yokluğunda sağ kanatta Tayfun’a görev vermeyi planlerken, Mustafa Aşan’ın yerine ön liberoda Kovalchuk’u sahaya sürmeyi düşünüyor.

Son 2 maçta orta sahada şans bulan Mahmut’u kulübeye çekmeyi planlayan Tolungüç, bu mevkide Zeki’ye şans tanıyıp, savunmada ise Efe Halil’in yerine stopere cezası biten Berkay Can’ı monte etmeye hazırlanıyor. Kalede Behram’ı dinlendirip Özkan’ı oynatmayı düşünen teknik adam, bu konuda kesin kararını maç günü verecek.

Yeşil kırmızılı ekibin Göztepe derbisine kalede Behram ya da Özkan, savunmada Ömer, Berkay Can, Diarra, Kvesic, orta sahada Kovalchuk, Zeki, Tayfun, Ömer Can, Tisdell, forvette ise Can Erdem 11’i ile çıkması bekleniyor.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!