KARŞIYAKA GENÇLEŞİYOR

Güncelleme Tarihi:

KARŞIYAKA GENÇLEŞİYOR
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2013 00:00

HEMEN her sezon kadrosunu tepeden tırnağa yenileyen Karşıyaka, yeni dönemde gelecek vaadeden, uzun yıllar yeşil-kırmızılı formayı giyecek genç isimlere öncelik verecek.

Haberin Devamı

Listeye Gaziantep BŞB’den stoper Mehmet Yiğit (22), Kayseri Şekerspor’dan santrfor Timur Kosovalı (23), Kahramanmaraş’tan sol bek Berkan Emir (25) ve Ankaragücü’nden Timur Bayram Özgöz’ü (26) alan kurmaylar, bu oyuncularla görüşmelere başladı.

TAKIMA ağabeylik yapacak deneyimli isimleri de gözardı etmeyen kurmaylar, Şanlıurfasporlu santrfor Gökhan Kaba, Denizlisporlu sol bek Ahmet Solakel ve Mersin İdmanyurdu’ndan Hakan Bayraktar’la da dirsek temasında. Yönetim, yabancı konusunda Süper Lig takımlarının kadrodan eleyeceği kaliteli ancak maliyeti uygun futbolcuları gündemine alınacak.

Taraftarın sevgilisi

KSK’de oynadığı dönemde yeşil-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran, bu sezon Adana DS ve Şanlıurfa formalarını terleten Gökhan Kaba, Kaf-Kaf’ın transfer listesini süslüyor.

Haberin Devamı

Arslan’a teklif

KSK yönetimi, İstanbul BŞB’yle anlaşan Teknik Direktör Cihat Arslan’dan 330 bin TL alacağı için Federasyon’a başvurmamasını istedi. Bir miktar ödeme yapıp, borcu zamana yaymayı öneren yönetim, aynı teklifi Arslan’ın yardımcıları Recep Umut ve Ülken Durak’a da yaptı. Arslan, “Açıkçası çalıştığım dönem dahil son 1 yılda ilk kez yöneticiler alacaklarım konusunda beni aradı. Karşıyaka ile ben de davalık olmak istemiyorum. Orta yolu buluruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!