Karabağlar'da geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Karabağlarda geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 01:11

Karabağlar Yeşillik Caddesi üzerinde bulunan ve mülkiyeti Karabağlar Belediyesi'ne ait yeni hizmet binasının yüzde 80'i tamamlandı. 22 bin metrekare inşaat alanına sahip hizmet binasının kısa sürede bitirilmesi için çalışmalara hız veriliyor.

Haberin Devamı


Karabağlar Belediyesi'nin tüm birimlerini tek bir merkezde toplamayı amaçladığı yeni hizmet binasında sona yaklaşıldı. Çalışmaları yürüten firma vardiya sayısını da artırarak çalışmaları hızlandırdı. Hizmet binasında iç kısım tadilatı büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalar ışığında yine belediye binasında eksik olan güçlendirme çalışmaları da yapıldı. Çalışmaları başından beri yakından takip eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da başkan yardımcıları ile sık sık bir araya gelerek yeni belediye binası hakkında bilgi alıyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin ihale bedeline yüzde 85 oranında katkı sağladığı Karabağlar Belediyesi yeni hizmet binasının yüzde 80'inin tamamlandığını belirten Başkan Muhittin Selvitopu, "Her şey kontrolümüz altında. Binanın tamamlanmasıyla ilgili her zaman açık, şeffaf ve net olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz göreve geldiğimizde binanın ihalesi yapılmıştı. Proje ile ilgili eksiklikler vardı. Gerekli çalışmalar yaptırıldı. Güçlendirme projesi yapıldı. Bunları hazırlamak süreç alır" diye konuştu.
Hizmet binası ile ilgili yüklenici firmaya iki ayrı ek uzatma süresi verdiklerini hatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "İkinci uzatma süresi 12 Eylül tarihinde doluyor. Bundan sonra da yasalar ne emrediyorsa onu yapacağız. Binanın yüzde 80'i tamamlandı. Her şey kontrolümüz altında. Önümüzdeki günlerde bina tamamlanacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!