Kano tutkunu boğularak ölmüş

Güncelleme Tarihi:

Kano tutkunu boğularak ölmüş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 16:01

Bodrum Bitez Beldesi'nde, kano yapmak için açıldığı denizde cesedi bulunan nefes terapisti 34 yaşındaki Buket Güney'in İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde suda boğularak öldüğü belirlendi.

Haberin Devamı


Amatör balıkçı Hüseyin Basan ve Yusuf Küçükçatalbaş, dün saat 10.30 sıralarında, Bitez Beldesi, Adaboğazı açıklarında ters dönmüş bir kano olduğunu farketti. Kanonun yanına giden iki balıkçı bu defa 50 metre ilerisinde suda İstanbul'da kişisel gelişim merkezi işleten evli, iki çocuk annesi Buket Güney'in cesedi ile karşılaşıp, polisi ve sahil güvenliği aradı. Genç kadın cesedi Bitez Limanı'ndaki bir teknenin Zodyak botu ile sudan çıkartıldı. İki yıldır profesyonel olarak kano sporuyla uğraşan ve çok iyi bir yüzücü olan Güney'in cesedi, önce Bodrum Devlet Hastanesi, ardında otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. İstanbul yaşayan ve bir süre önce tatil için Bitez'deki yazlığına geldiği öğrenilen Güney'in ölüm haberini, işletmeciliğini yaptığı Yalova'daki Güney Çiçekçilik ve Pazarlama Şirketi'nde alan eşi Ensar Güney (42) ve yakınlarını yasa boğuldu.
Güney'in İzmir Adli Tıp Kurumu'nra yapılan otopsisinde suda boğularak öldüğü belirlendi. Genç kadın otopsinin ardından bugün öğlende yakınları tarafından alınan cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi'ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!