KAF-KAF krizi aştı

Güncelleme Tarihi:

KAF-KAF krizi aştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2012 00:00

Karşıyaka'da ekonomik sıkıntılar yüzünden oluşan kriz ortamı sona erdi.

Haberin Devamı

KSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, futbolcuların geçen hafta alacaklarının ödenmemesi üzerine yaptıkları antrenman boykotu ve sonrasında oluşan kriz ortamını tamamen aştıklarını söyledi. Malzemecisinden teknik adamına kadar kulüpteki herkesin sportif başarıya odaklandığının altını çizen Arslan, “Kaos ortamı geride kaldı. Geleceğe bakıyoruz” dedi.

Rize maçına da değinen genç teknik adam, “Rakip, kadro kalitesi olarak bizden iyi olabilir. Onlardaki futbolcuların piyasa değeri bizimkilerden fazla çıkabilir. Ancak KSK’yi 11 hafta sonunda zirveye ortak eden faktörün, mücadeleci ruhunu daima sahaya yansıtması olduğu unutulmasın. Pazar günü yine terimizin son damlasına kadar savaşacağız” diye konuştu.

Karşıyaka’dan efsanelere vefa
Karşıyaka Spor Adamları Derneği (KARSAD) tarafından düzenlenen “Erol Baş ve Gode Cengiz Gecmişe Yolculuk Buluşması” bugün gerçekleşiyor. Karşıyaka Nikah Sarayı’nda 13.30’da açılış konuşmaları ve görsel sunum ile başlayacak panelde Sancar Maruflu’nun moderatörlüğünde gazeteci-yazar Gürkan Ertaç, İzmir futbolunun efsane isimleri Ayfer Elmastaşoğlu, Halil Kiraz, Erkan Velioğlu, Bülent Buda, Burhan Gürel, Ekrek Güçsav görüşlerini bildirecek. Kaçırılmayacak etkinlik, Lemi Yerli, Arif Dökel, Okan Yüksel, Turgay Meto, Onursal Uraz, Günay Üçer, Sebahattin Sakıpağa gibi isimlerin özel kürsü konuşmalarıyla son bulacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!