Kaf-Kaf büyük oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf büyük oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2013 00:00

PLAY-Off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe Ülker'i deplasmanda 15 sayı geriden gelip, 74-68 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Kaf-Kaf, harika geçen sezonu müthiş bir başarıyla taçlandırmanın eşiğine geldi.


 Yeşil-kırmızılı ekip, Karşıyaka Arena'da, yarın 20.00'de ağırlayacağı rakibini bir kez daha devirirse, sekiz sezon sonra Play-Off'ta yarı finalist olacak. En büyük başarısını, 1986-87'de şampiyon olarak elde eden İzmir temsilcisi, o tarihten sonra ikinci kez son dört takım arasına kalacak.
Fenerbahçe Ülker deplasmanında alınan altın değerindeki galibiyet, Kaf-Kaf'ın beş yıl sonra rakip sahada elde ettiği ilk Play-Off zaferi oldu. Pınar KSK, son olarak 2007-08'de Anadolu Efes'i, Play-Off çeyrek final serisinin ilk maçında, İstanbul'da 79-73 yenmişti. Play-Off ilk turunun üç kazanılmış maç üzerinden oynandığı o sezon KSK, dev rakibine arka arkaya üç kez yenilince elenmişti. Bu arada Fenerbahçe Ülker randevusunun 20 TL'Lik biletleri, KSK Store, Egepark ve Arena'daki gişede satışa çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!