Kadın sesiyle dolandırdılar

Güncelleme Tarihi:

Kadın sesiyle dolandırdılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 00:00

Denizli'de, erkekleri ses değiştirici özelliğe sahip telefonla kadın gibi arayıp, ardından da "uyuşturucu hap" diye ağri kesici vererek paralarini aldıkları ileri sürülen 2 kişi polis tarafindan yakalandı.

Haberin Devamı

Denizli’de, uydu üzerinden yayın yapan bazı televizyon kanallarının arkadaşlık programlarına “Bayan arkadaş arıyorum” diyerek, telefon numarasını mesaj olarak yazan erkekleri, ses değiştirici özelliğe sahip telefonla, kadın sesiyle aradıkları, ardından da ilişkiye girme karşılığında, uyuşturucu hap alıp, kendileriyle buluşmalarını isteyerek tuzağa düşürdükleri şikayetleri üzerine polis çalışma başlattı. Şüphelilerin yönlendirdikleri kişinin de uyuşturucu hap diye, gelenlere ağrı kesici ilaç vererek paralarını aldığı anlaşıldı. Bu yöntemle yaklaşık 300 kişinin tuzağa düşürüldüğü belirlendi. Polisin yaptığı araştırmayla kimlikleri belirlenen ve ses değiştirici özelliğe sahip telefonlar kullandıkları belirtilen E.S. (23) ile B.A. (22) Murat Dede Mahallesi’nde yakaladı. Polisteki işlemlerinin ardından, dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Polisin ulaştığı mağdurlardan büyük bölümünün, evli olmaları nedeniyle, duyulmasından çekip, şikayetçi olamadıkları öğrenildi.

Kadın sesiyle dolandırdılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!