İzmirli avukatlar futbolda Dünya 3.sü

Güncelleme Tarihi:

İzmirli avukatlar futbolda Dünya 3.sü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2012 12:42

İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı 1–10 Haziran 2012 tarihleri arasında Hırvatistan’da düzenlenen Dünya Avukatlar Futbol Şampiyonası’nda Dünya 3.lüğü elde etti.

Haberin Devamı

Çeşitli ülkelerden toplam 38 takımın yarıştığı turnuvada, İzmir Barosu Körfez Takımı, Türk takımlarının Dünya Avukatlar Futbol Şampiyona’sında şimdiye kadar aldığı en iyi dereceyi elde ederek, Dünya 3.lüğü kupasını kazandı.

Çeşitli ülkelerden toplam 38 takımın yarıştığı turnuvayaİzmir Barosu Körfez Takımı  klasik kategoriden katıldı. Çekilen kura sonucu takım grupta ev sahibi Zagrep, Brezilya'dan Parana ve Japonya'dan Osaka takımları ile eşleşti. Parana'yı 1-0 ve Osaka'yı 4-1 yenen İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı ev sahibi Zagrep'e 3-2 yenildi. Aldığı sonuçlarla gruptan ikinci olarak çıkan takım  ilk on altıya kaldı.


Daha sonra sırayla İstanbul Golden Horn, Fransız Lyon takımlarını 3-1 ve 1-0'lık skorlarla yenen İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı, çeyrek finalden itibaren tek Türk Takımı olarak Türkiye’yi temsil etti.

Haberin Devamı

Yarı finalde Brezilya'dan OAB Minas Gerais Takımı'na 4-1 yenilen İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı, 3.lük maçında Arjantin'den Tucuman Takımı'nı 1-0 mağlup etti. Böylece  Türk takımlarının Dünya Avukatlar Futbol Şampiyona'sında şimdiye kadar aldığı en iyi dereceyi elde ederek, 38 takım arasından Dünya 3.lüğü kupasını kazandı.
Turnuva 1.cisi Brezilya'dan OAB Minas Gerais Takımı oldu.

Takımda kimler var

Ondokuz kişilik kafilede kaleciler Av. Egemen Çamlı ve Av.Tufan Konuk, oyuncular Av.Fatih Pekdemir, Av. Halil İbrahim Atabay, Av.Amaç Kaya, Av. Oğuz Demirci(Kaptan), Av.Serdar Gülseven(Başkan), Av. Burak Eğlenoğlu, Av.Salih Kurnaz, Av.Efe Baki, Stj.Av.Kemal Ata Yardımcı, Av.Ömer Karakür, Av.Umut Kemal Hanoğlu, Stj.Av.Bora Sartan, Av.Ebrar Sertan Feruzoğlu, Av.Cüneyt Uyar, Av.Yunus Akkuş , yönetici Av.Cihangir Marmara ve Teknik Direktör Sezer Özçelik yer aldı.

 

İzmirli avukatlar futbolda Dünya 3.sü

 


 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!