İzmir'in Avrupalı aslanları

Güncelleme Tarihi:

İzmirin Avrupalı aslanları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2012 00:00

Kaf-Kaf potada Eurochallenge Cup, Arkasspor filede CEV Şampiyonlar Ligi sınavlarına çıkıyor.

Haberin Devamı

İzmir bugün iki cephede birden Avrupa savaşı veriyor, sporseverlerin kalbi basketbolun çınarı Pınar Karşıyaka ve voleybolun fırtınası Arkasspor için atıyor. İki temsilcimiz de gruplarında liderlik koltuğuna yerleşmenin hesabını yapıyor.

Pınar’ın rakibi Krka
Pınar KSK, Eurochallenge Cup (A) Grubu’nda Tofaş deplasman galibiyetiyle (64-63) başladığı yarışın ikinci sınavında bugün Slovenya’nın Krka Novo Mesto takımı ile kozlarını paylaşacak. Mücadele TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Yeşil-kırmızılılar, Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi ETHA’yı 100-73 mağlup eden Sloven ekibini devirirse (A) Grubu’nda liderliği ele geçirecek. Krka Novo Mesto randevusunun biletleri 10 TL.

Karşıyaka Arena Salonu
Saat: 20.00


Arkas, Noliko’ya karşı
Arkasspor, Şampiyonlar Ligi (F) Grubu’ndaki 3. maçında bugün Belçika temsilcisi Noliko Maaseik’i ağırlayacak. İki maçını da kazandığı grupta 5 puanla ikinci sırada yer alan İzmir ekibi, 6 puanla lider olan rakibini 3-0 veya 3-1 yenerek zirveyi devralmanın hesaplarını yapıyor. Brezilyalı yıldız Bravo’nun da bu sezon ilk kez kadroda yer alacağı Arkas’ın kurmayları, tüm İzmirli sporseverleri desteğe davet ediyor.

Haberin Devamı

Atatürk Voleybol Salonu
Saat: 19.00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!