İzmir'e çok yakışır

Güncelleme Tarihi:

İzmire çok yakışır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 00:00

Sezon başından beri “1 artı 1” formülünün hayalini kuran futbolseverler, İstanbul’da 17 Mayıs’ta başlayacak Play-Off’u dört gözle bekliyor. Adanaspor ve Konyaspor’un da katılacağı organizasyonda İzmir temsilcileri son bileti kapmaya kararlı.

Haberin Devamı

BUCASPOR, İzmir’in yedi yıllık Süper Lig hasretine nokta koymanın tadını çıkarırken, sezon başından beri “1 artı 1” formülünün hayalini kuran futbolseverler Altay veya KSK’nin de Play-Off’tan devler arenasına çıkmasını umutla bekliyor. İstanbul’da 17 Mayıs’ta başlayıp 23 Mayıs’ta sona erecek organizasyona Altay ve Karşıyaka’nın yanı sıra Adanaspor ile Konyaspor katılacak. Tek devreli lig usulüyle oynanacak karşılaşmaların programı bugün belli olacak. Futbol Federasyonu maçların Olimpiyat Stadı ile Ali Sami Yen Stadı’nda saat 20.00’de oynanmasını kararlaştırdı.
İKİ CEPHE DE HAREKETLİ
Altay’la Play-Off öncesi el sıkışan Teknik Direktör Güvenç Kurtar sözleşme töreni yapılmadan İstanbul’a döndü. Tecrübeli teknik patron Altay’la arasında herhangi bir sorun bulunmadığını, menajerinin gelecek sezonla ilgili yöneticilerle görüşme yaptığını açıkladı. Boluspor galibiyetinden sonra İzmir’e dönmeyen Karşıyaka ise Gebze Bayramoğlu Oteli’nde dün iş başı yaptı. Yönetimin, Mavişehir Kent Restoran’da yarın akşam düzenleyeceği yemeğinin bilet satışları 500 TL’den devam ediyor. Kurmaylar, geceden en az 100 bin TL gelir bekliyor.
ADANASPOR ÖNDE AMA
İstanbul’da Süper Lig vizesi için karşılaşacak dört takımın ligde birbirleriyle oynadığı maçlarda en çok puanı Adanaspor topladı. Akdeniz temsilcisi 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik alıp 10 puana ulaşırken, Kaf-Kaf 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 8 puan aldı. Altay’ın 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 7 puanı var. Konyaspor ise sadece Altay’ı 2-0 yendi, diğer 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti. Son 5 yılda 4. kez Play-Off oynayacak Altay bu kez şeytanın bacağını kırmak isterken, 14 yıldır Süper Lig’e hasret olan Karşıyaka da büyük özlemine nokta koymayı hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!