İzmir kimin gavur, kimin Türk olduğunu gösterecek

Güncelleme Tarihi:

İzmir kimin gavur, kimin Türk olduğunu gösterecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2011 00:00

MHP, İzmir milletvekili adaylarını Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla tanıttı. Törenin yapıldığı Halkapınar Spor Salonu, kırmızı- beyaz balonlar ve üç hilalli bayraklarla süslendi.

Haberin Devamı

“Asgari ücret 825 lira olacak”, “Emekliye yılda 13 maaş”, “Terörle müzakere değil, mücadele edeceğiz”, “Hilal kartla kimse aç, açıkta kalmayacak”, “Sağlık güvencesiz kimse kalmayacak”, “2023’e doğru yükselen ülke Türkiye” yazılı afişler asıldı. Salona girişinde tribünleri selamlayan, bir partilinin çocuğunu kucağına alarak seven, kürsüye ışık şelalesi ve kırmızı-beyaz balonlar eşliğinde çıkan Bahçeli, üzerinde, “Millet ve devlet bekası için İzmir sevdalıları harekete geçiyor” yazılı platformdan partililere seslendi. Konuşmasında ağırlıklı olarak AK Parti’ye yüklenen Devlet Bahçeli, “AKP zaman kaybıdır, israftır, ziyandır, tükeniştir. Küstahça kara çalmaya cüret ederek ‘Gavur’ sıfatını hayasızca reva gördüğü İzmir, 12 Haziran’da kimin gavur, kimin Türk olduğunu açıkça gösterecektir. İzmir ses verecek, AKP’yi denize dökecektir. İzmir ses verecek, AKP’yi silecektir. İzmir ses verecek, AKP’yi felç edecektir” dedi.

Haberin Devamı

Her gönüle gireceğiz

MHP’nin tek başına iktidar yürüyüşüne İzmir’den ses vermek ve ses almak için umutlarını salona getirdiklerini dile getiren Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “24. Dönem TBMM’de İzmirli kardeşlerimizin hakkını savunacak milli yürekleri desteklemek için kucaklaştık. Karanlığı aydınlatmak için İzmir’den ses veriyoruz. MHP’yi tek başına iktidar yapmak için uzanacak el bekliyoruz. Cumhuriyeti korumak için sesimize kulak verilmesini talep ediyoruz. Ses ver İzmir, sesime kulak ver İzmirli kardeşim. Kavgayı sonlandırmamız ve İzmir’in kurtuluşu sahiplenmemiz için ses bekliyoruz. İzmir’in sevdalısı siz değerli arkadaşlarımla her zorluğun üstesinden geleceğiz. Her kapıyı çalacağız. Vatan, bayrak, millet, cumhuriyet diyen her gönülü kazanacağız. Bölünmeye karşı duran, Türkiye’nin geleceğiyle ilgili kaygısı olan, ekonomik sorunların bitmesini isteyen, iş ve aş konusuna odaklanan her vatandaşın desteğini isteyeceğiz. İzmir, zamanında düşmanı Ege’nin derinliklerine nasıl gönderdiyse biz de AKP zihniyetini 12 Haziran’da sandıkta aynı şekilde göndereceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!