İzmir Fuarı'nda Tsunami

Güncelleme Tarihi:

İzmir Fuarında Tsunami
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2014 01:00

İzmirlilerin fuardaki uğrak eğlence merkezlerinden Coşkun Lunapark, İtalyan yapımı yüksek adrenalinli yeni oyuncağı Tsunami'yi (Booster) hizmete sundu.

Haberin Devamı

3 milyon TL'ye mal olan yeni oyuncak üniteleri fuarı renklendirdi. Kısa sürede efsane haline gelen Tsunami'nin İzmir'de fırtına estireceğini belirten Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, "Tsunami oyuncağı 50 metre yüksekliğinde ve aynı anda 8 kişi binebiliyor. Oyuncakta 1.30 metre azami boy ve 18 yaş sınırı var.

İzmir Fuarında Tsunami

Çok ilgi görüyor. Binen tekrar binmek için sıra bekliyor. Yılın 365 günü sabah 11'den akşam 12'ye kadar tüm İzmirlilerin hizmetindeyiz" dedi. Geçtiğimiz günlerde Lunapark'ı ziyaret eden Rönesans Ajans mankenleri, korku tüneli ve Tsunami ünitelerinde adrenalin dolu saatler geçirdi.

Haberin Devamı

İzmir Fuarında Tsunami

Tsunami oyuncağında GoPro hizmeti de sunuluyor. Tsunami oyuncağında yüksek adrenalinle kendinden geçen Lunapark ziyaretçileri, GoPro hizmetiyle renkli video ve fotoğraflarla unutulmaz anılara sahip olarak sosyal paylaşım hesaplarından paylaşımda bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!