İzmir Fashion Week sona erdi

Güncelleme Tarihi:

İzmir Fashion Week sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 15:53

Ege Giyim Sanayicileri Derneği, (EGSD) Ege İhracatçı Birlikleri ve Rönesans Ajans işbirliğinde 2-4 Aralık tarihleri arasında İzmir Arena’da düzenlenen İzmir Fashion Week sona erdi.

Haberin Devamı

Saat 17.00’de İzmir Olgunlaşma Enstitüsü, 19’da Yiğit Eryendi, 21’de ise Spazio kreasyonları sergilendi. Rönesans Ajans Sahibi Akif Örük’ün koreografisiyle gerçekleşen defilleler de Simge Tertemiz, Ebru Öztürk ve Ece Begüm Yücetan gibi ünlü mankenlerin yanısıra Rönesans Ajans mankenleri de görev aldı. Defileler çok sayıda davetli tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

İzmir Fashion Week sona erdi



EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, bu yıl ikinci kez düzenlenen İzmir Fashion Week’in muhteşem geçtiğini belirterek, İzmir’in moda alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Organizasyona emeği geçen herkese teşekkür eden Özden, "Tasarımcıların hepsi pırıl pırıl gençler. İzmir’in adını ileride duyuracak isimler. Ben 3 gün boyunca defileleri izlerken keyif aldım. İzmir’deki diğer kurumların da bu tip etkinliklere daha fazla sahip çıkması ile ’Moda Kenti İzmir’ hedefimize daha hızlı ulaşabiliriz" dedi.

İzmir Fashion Week kapsamında Loft, Nazlı Terzioğlu, Günce Küçük, Spazio, Murat Acar, Özlem Erkan, Yiğit Eryendi, Olgunlaşma Enstitüsü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi GSF Tasarım bölümü birer defile gerçekleştirdi.

BAKMADAN GEÇME!