İZKA destekli müzayede oteli

Güncelleme Tarihi:

İZKA destekli müzayede oteli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 00:00

Sesil Butik Otel, İzmir Kalkınma Ajansı’nın ‘Turizmde Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Mali Destek Programı’ndan destek alarak İzmir’in ilk müzayede oteli olarak faaliyete geçti.

Haberin Devamı

Çeşme Alaçatı’da Hüsran Akıllıoğlu’nun işlettiği Sesil Butik Otel, İzmir Kalkınma Ajansı’nın (İZKA) ‘Turizmde Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Mali Destek Programı’ndan destek alarak İzmir’in ilk müzayede oteli olarak faaliyete geçti.

İZKA destekli müzayede oteli


Görülen her şeyin satın alınabildiği otelde, zengin bir antika koleksiyon bulunuyor. Alaçatı’da müzayede ve kültür turizminin geliştirilmesini hedefleyen proje kapsamında antika eserlerin sunulacağı, müzayede ve açık artırma faaliyetlerinin gerçekleştirileceği bir müzayede salonu oluşturuldu. Otel Sahibi ve Proje Koordinatörü Hüsran Akıllıoğlu, “Proje doğrultusunda yılda 3 bin kişilik turist grubuna ulaşmayı amaçlıyoruz. Projenin, yaratacağı etki ile butik otelleri ve doğal yapısı ile tanınan Alaçatı’nın kültür ve müzayede turizmi alanında gelişmesine katkı sağlamasının yanı sıra yeni girişimcileri bölgeye çekeceğini öngörüyoruz. İzmir’in ilk müzayede salonuyla, ülkemizin sadece deniz ve kumuyla değil, zengin tarihiyle, sanatıyla da var olduğunu kanıtlamış olacağız” dedi.

Haberin Devamı

İZKA destekli müzayede oteli

İLKLERE ÖRNEK
İzmir Kalkınma Ajansı Kurumsal İletişim Sorumlusu Nazlı Kayı, “Öncülerin şehri İzmir’de yine ilklere örnek bir projeye destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Genelde ikinciler hatırlanmaz ama ilkler hep hatırlanır. Bu nedenle İzmir’in ilk müzayede oteli, kültür turizmine sağladığı katkı, sürdürülebilir, yenilikçi konseptiyle fark yaratıyor” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!