İtalyan zeybek

Güncelleme Tarihi:

İtalyan zeybek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 00:00

İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği, ‘Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu’nun gala yemeği Bayraklı’daki Rain’de gerçekleşti.

Haberin Devamı

 İzmir Ekonomi Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu geceye oyunlarla renk kattı.
İstek üzerine sahneye gelen İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, ‘Çökertme’ oynarken, kruvaziyer firmalarının temsilcileri de eşlik etti. Seatrade Başkanı Chris Hayman ile Demirtaş gecenin anısına pasta kattı.


İZMİR Ticaret Odası’nın düzenlediği ‘Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu’nun gala yemeği Bayraklı’daki Rain’de gerçekleşti. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu, Ege yöresi oyunlarıyla geceye renk kattı. İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) sanatçılarından oluşan Pasion Topluluğu da müzikleriyle konukları keyiflendirdi.

İtalyan zeybek

Haberin Devamı

Çökertme oynadı

Demet Eytemiz’in piyanosuyla eşlik ettiği topluluğa bas Gökhan Koç, soprano Filiz Güneş, soprano Şeniz Çimen ile tenor Oğuz Çimen katıldı. İZDOB sanatçıları Altan Kılınç ile Melodi Sıcakyüz ise dinletiye dans gösterileriyle renk kattı. İstek üzerine sahneye gelen Ekrem Demirtaş, ‘Çökertme’ oynarken, kruvaziyer firmalarının temsilcileri de eşlik etti.
Seatrade Başkanı Chris Hayman ile Demirtaş’ın pasta kestiği gala yemeğine İTO Meclisi üyeleri de büyük ilgi gösterdi.
Hayman, kruvaziyer turizmini ve İzmir’i konuşma fırsatını bulduklarını belirterek, “Şimdi de çok fantastik bir gece geçiriyoruz. Deniz kenarında güzel bir ortamda dinlenme imkanı bulduk. Burası çok farklı bir ortam. Müzikler olağanüstü. İzmir’de bir gece geçirmek ve farklı müzikler dinlemek bizi mutlu etti” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!