İş dünyasının başarı sırları bu kitapta

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasının başarı sırları bu kitapta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2009 00:00

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencisi Deniz Şenokur, iş dünyasının önemli isimleriyle yaptığı sohbetleri, "Başarılı Kariyer Öyküleri Bağlamında Başarıyı Yönlendiren Faktörler" isimli kitapta topladı.

Şenokur, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hürriyet İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun yanı sıra Abdullah Kiğılı, Aclan Acar, Ali Nasuh Mahruki, Bülent Eczacıbaşı, Davut Doğan, Ergün Rıza Akan, Hasan Önder, Hüsnü Özyeğin, İbrahim Betil, Murat Eroğlu, Mustafa Boydak, Nilgün Keleş, Şaban Erdikler, Temel Kotil, Turgut Bozkurt, Turgut Gürsoy, Zeynep Bodur Okyay gibi iş dünyasının tanınmış 21 isminin başarı öykülerini 208 sayfalık kitapta bir araya getirdi.

22 yaşındaki Şenokur, bir buçuk yıl süren çalışmaları sonucunda hazırladığı kitabında ele aldığı kariyer kavramının, önemi ve sempatisinin her gün daha da arttığını belirterek, "Kariyer, kişinin iş ve sosyal yaşamında kendisini şeklen ve fikren geliştirmesidir. Şeklen gelişim, statüde bir yükselme olarak düşünülebileceği gibi, fikren gelişim, entelektüel derinliği ifade etmektedir. Dolayısıyla, kariyer bu iki noktanın birleşimi ile ortaya çıkmakla beraber, başarı faktörleri yaşanmış öykülerdeki kesişim noktaları üzerinden şekillenmektedir" dedi. İlk baskısı bin olan kitap 15 TL’den satışa sunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!