İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mopsaş’tan Deprem ve Yapı Konferansı

MOPSAŞ Monolitik Sistemleri A.Ş.'nin Tanıtımı ve Pazarlama Müdürü Ertuğrul Işıksoy ve Teknik Müdür Yılmaz İlden, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine konferans verdi. ‘‘Depremde Yapılaşma ve Çağdaş Sistemler’’ konulu konferasta, günümüzün çağdaş yapı sistemleri ve depreme maksimum dayanıklı binaların oluşması hakkında bilgiler verildi, monopanel yapı sistemleri tanıtıldı.

Fabrikadan satışa yoğun ilgi var

SEPİCİLER Holding şirketlerinden Gökova Deri'nin, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında satış mağazası büyük ilgi gördü. Artan maliyetler nedeniyle deri ve deri konfeksiyon ürünlerine ilginin azaldığını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tuncay Yakalı, ‘‘Ancak geçen yıl açtığımız fabrika satış mağazamızda bu yıl satış patlaması yaşanıyor. Kredi kartına satış uygulamasına geçmemiz de satışlarımızı önemli ölçüde arttırdı’’ diye konuştu.

Esen Grubu, şube ağını hızla büyütüyor

ESEN Şirketler Topluluğu, Türkiye çapında bölge ağını genişletmeşi sürdürüyor. Ankara'da bulunan Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü bürosunu daha aktif hale getiren Esen Şirketler Topluluğu, Urfa ve Adana'da showroom açıp depolarını büyüttü, Samsun'a bir irtibat bürosu açtı. Esen Grubu, Samsun irtibat bürosuyla Sinop'tan Artvin'e kadar uzanan tüm Karadeniz Bölgesi'nde aktif olarak faaliyet göstermeyi hedefliyor.

Çimentaş yeni yıldan umutlu

YILIN ilk dokuz aylık dönemini 1.2 trilyon lira karla kapatan Çimentaş, 2001 yılını atılım yılı ilan etti. Mali Koordinatör İhsan Özgürman, konut üretiminin durma noktasına gelmesi nedeniyle 2000 yılını kayıp bir yıl olarak gördüklerini belirterek, ‘‘Ancak 2001'den oldukça umutluyuz ve atılımlar yapmayı hedefliyoruz’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!