İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Maxi Toys’tan hediyeler

ÇİĞLİ Kipa Alışveriş Merkezi'ndeki Joker ve Maxitoys Mağazaları, bayram, yeni yıl ve yarı yıl tatili nedeniyle karlı bir alışveriş kampanyasına start verdi. ‘‘Hediyelerin Hediyesi Var’’ sloganıyla başlatılan ve 1 Şubat'a sona erecek kampanya kapsamında, 25 milyon ve üzerinde alışveriş yapanlara, hediye çekleri dağıtılıyor.

Algida alanlar uzaya gidiyor

ALGİDA, İzmir Carrefour'dan alışveriş yapanlar için bir kampanya başlattı. 31 Aralık'a kadar Carrefour Müşteri Kartı ile Algida ürünleri alanlar, İzmir Uzay Kampı'nda konaklamak için düzenlenecek çekilişe katılma şansını yakalayacak. 2 Ocak ise kampanyaya katılanlar arasında yapılacak çekilişle, 7 - 11 yaşları arasındaki 12 talihli çocuk belirlenecek. Çocuklar, anne ya da babalarıyla kampın Aile Çocuk Programı'na, Algida'nın konuğu olarak katılacaklar.

Pastavilla yeni ürün atağında

KOÇ Holding Şirketleri'nden Pastavilla Makarnacılık, yeni ürünlerle piyasadaki pazar payını arttırma olanağını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay piyasaya sunduğu pane ununun büyük ilgi gördüğünü belirter Pastavilla yetkilileri, yılbaşından sonra yeni makarna çeşitleri ve durum buğdayından üretilmiş yep yeni ürünlerle tüketicilerin karşısına çıkacaklarını açıkladı, ‘‘Yeni ürünlerimizde çok iddialıyız. Sektörde yenilik yaratmaya dönük yatırımlarımızda da sürüyor’’ dedi.

Libra Ofis’ten büyük atak

İZMİR'de zincir mağazalarıyla kırtasiye sektörünün öncüsü olan Libra Ofis, İstanbul İşkule'de de mağaza açmaya hazırlanıyor. Müşteri memnuniyetini her zaman ön koşul olarak gören Libra, her ay düzenlediği kampanyaları ve inanılmaz fiyatlarıyla en kaliteli ürünleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

TANSAŞ’ta hedef liderlik

TANSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tanfer Özkanlı, önümüzdeki 4 yıl içinde cirosu en yüksek ve en verimli marketler zinciri olmayı hedeflediklerini söyledi, ‘‘Bu hedefe ulaşmak için bilgi teknoloji, insan kaynağı, lojistik ve depolama konularında altyapıya yaklaşık 120 milyon dolarlık yatırım yaptık.

Yaşar, Tatil’de

YAŞAR Holding Turizm Grubu, Haydi Tatile' 2000 Fuarı'nda İzmirliler'le buluştu. Altın Yunus Çeşme, Bintur, Bintur Seyahat Acentası ve Park Cafe Restaurant & Catering'in tanıtıldığı fuarda, en büyük ilgiyi ise bayram ve yılbaşı tatili öncesi programlar çekti. Altın Yunus'ta Revit Sağlıklı Yaşam Merkezi, çeşitli etkinliklerle fuarın konuklarına tanıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!