İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

CMS'de 3 parçalı jant teknolojisi

AVRUPA'da 3 parçalı jant yeni bir teknik olarak yayılırken, CMS Türkiye'de bu yeniliği kendi teknolojisiyle birleştirdi. 3 parçalı jantın yeni bir aşama olduğunu belirten Genel Müdür Şener Muter, ‘‘Jantın çevresini oluşturan krom nikelli parça atmosfer şartlarına karşı özel dayanıklılık sağlıyor. Jantın orta kısmı değişik tarım uygulamalarına da imkan veriyor’’ dedi.

İpek Mobilya Ege'de büyüyor

MERKEZİ Kayseri'de bulunan İpek Mobilya, Ege Bölgesi'nde hızla yayılıyor. Maksimum kalite, minumum fiyat sloganıyla yola çıkan İpek Mobilya'nın Ege Bölge Müdürlüğü EGEMEN, 77. mağazasını Karabağlar'da hizmete açtı. EGEMEN Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Özenç, en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirtti, ‘‘Müşteri memnuniyetini ilke edinerek, sektörde liderliğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz’’ diye konuştu.

Petkim'de yeni yatırım heyecanı

PETKİM Aliağa Kompleksi'nde, yeni alçak yoğunluk polietilen tesisi kuruyor. Tesisin kurulu kapasitesinin ilk aşamada yılda 120 bin ton olacağını belirten Genel Müdür Turgut Bozkurt, ‘‘Yatırımın 36 ayda tamamlanması planlanıyor. Bu yatırımı gerçekleştirebilmek için Hollandalı Stamıcarbon DSM ve Fransız Technip-Group firmalarıyla 57 milyon Euro bedelle iki ayrı lisans, malzeme tedariki ve mühendislik anlaşmaları imzaladık. Bu yatırımla şeffaf, optik kalitesi yüksek, homojen ve çok ince filmler elde edebileceğiz’’ dedi.

Yaşamını renkli kılmak isteyene

MODANIN kalbi İtalya'dan dünyaya yayılan gözlükte renkli cam rüzgarı, Mert Optik'le şimdi Türkiye'yi de kasıp kavuruyor. Christian Dior, Gucci, Ferre, Fendi, Maxmara, Rayban, Armani ve daha pek çok ünlü markanın orjinal çerçevelerdeki rengarenk camları, Türk tüketicisinin de yeni tutkusu oldu. Gökkuşağının tüm renklerini, gündelik yaşama getiren yeni camlar, güneş gözlüğü alışkanlıklarını da değiştirirken, optik çerçevelere numaralı olarak da uygulanabiliyor.

Egemak kaliteli hizmette iddialı

EGEMAK, eğitimli, güler yüzlü ve profesyonel kadrosuyla Ege Bölgesi'nde, Tofaş-Fiat ürünü otomobil ve hafif ticari araçların satışını, garantili servis ve yedek parça hizmetini sürdürüyor. Egemak, 33 bin metrekarelik kapalı alana sahip entegre tesislerinde, showroom, servis ve yedekparça deposu ile otomobil konusunda mütşerileri memnuniyetini ilke edinerek çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!