İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ege Pen zirvede

EGE Pen ve Deceuninck evliliğinin ürünü olan Everest 848'in satışları yurt geneline dağıtılmış 200'ü aşkın bayii ile her gün artıyor. Everest 848, gri renkli contasıyla kullanıldığı mekanlara estetik kazandırdığını belirten yettkililer, ‘Everest 848'in köşe izalasyonunu en üst seviyeye çıkarıyor’’ dedi.

Yaşar, Pınar’la iddialı

YAŞAR Holdig kuruluşlarından Pınar, dünya markası olma yolunda. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Yaşar, Pınar markalı ürünlerinin kalitesi ve lezzetiyle Avrupa'da da büyük ilgi gördüğünü belirtti, ‘‘Hedefimiz dünya markası olmak’’ dedi

Mert Optik’te eğitim

DÜNYACA ünlü gözlük markalarının son modelleriyle sezona iddialı giren Mert Optik, hizmet içi eğitimlere başladı. Yaz aylarında tüketiciye büyük avantaj sağlayan özel kampanyalara imza atan Mert Optik, ürün yelpazesini genişletirken, çalışanlarına sektördeki gelişmeleri içeren eğitimler de veriyor. Toplam 11 mağazadaki Mert Optik personeliyle koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefleniyor.

Park’ta lezzetli geceler

ALTIN Yunus Otelcilik'in İzmir'e hediye ettiği Park Balık Restaurant, yeni mönüleri ve deneyimli kadrosuyla kış sezonunu açtı. Ege ve Akdeniz'in taze deniz ürünleriyle unutulmaz tatlar sunan Park Balık Restaurant, cuma ve cumartesi gecelerinde müşterilerine nostalji yaşatacak.

MEYSAN ISO 9002 kalite belgesi aldı

ÜRETTİĞİ Meltem Jupyy ve Erciyes markalı hazır toz içeceklerle piyasayada yer alan Meysan Genel Gıda Sanayi, yönetim sistemini DIN ISO 9002'yle belgelendirdi. Almanya'da kurulu TÜV Management Service'den kalite belgesini alan Meysan Genel Mürürüs Halil Coşkun, başarının kalite ve fiyat esnekliğine bağlı olduğunu söyledi, ‘‘Portakaldan, ananasa, salepten sıcak çikolataya kadar çeşitli içecekleri toz halinde piyasaya sunuyoruz. Yeni ürün planmalarımız da gündemde’’ diye konuştu.

Bisan hedefi yakaladı

TÜRKİYE çapındaki geniş bayi örgütü, TSE belgeli servis ve yedek parça bayileriyle Bisan, bu yıl hedeflerini ulaştı. 2001 yılında 300 bin bisiklet, 18 bin adet moped ve 8 bin adet svooter üretmeyi planladıklarını belirten Bisan yetkilileri, ‘‘Almanya, Fillandiya, Danimarka, Norveç, İsveç, Fransa, Hollanda ve Yunanistan'a ihracat yapıyoruz. Önümüzdeki yıl ise tüm Avrupa Birliği üyesi ülkelere 110 bin bisiklet ihracatı yapmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!