İş Dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pınar’dan yeni tatlı sosları

PINAR'ın yeni ürünleri kakao, çilek ve karamel sosları tatlılara, keklere, meyve salatalarına ve dondurmalara lezzet katıyor. Hazırlaması zahmetsiz, yüksek tempolu yaşam şartlarında hayatı kolaylaştıracak ve daha az vakit harcatacak soslar, kolayca açılıp kapanan ambalajları ile modern mutfaklara pratiklik getiriyor.

Aromel Kozmetik makyajda da var

KEMALPAŞA'daki üretim yapan Aromel Kozmetik, makyaj malzemesi üretimine hazırlanıyor. 1976 yılından beri parfüm, güneş yağı, saç jölesi ve spreyi ürettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eker, ‘‘Haziran'dan sonra makyaj malzemelerimizi Bellisima markasıyla pazara sunacağız. İsviçre'de üretilecek nemlendirici kremi de piyasaya sunma hazırlığı içindeyiz’’ dedi.

Örgen Gıda’dan üç Puff daha

PUFF markasıyla üretim yapan Örgen Gıda 3 yeni ürünü daha tüketicilerin beğenisine sundu. Tavuk harcı, turşu yap ve tavuk harcının geçtiğimiz günlerde piyasaya sunan Örgen Gıda yetkilileri, ‘‘Ürünlerimiz yağ ve koruyucu madde içermiyor, oda sıcaklığında iki yıla kadar korunabiliyor’’ dedi.

Ünal Tarım’ın hedefi büyüdü

TARIM sektörünün tek halka açık firması Ünal Tarım, yıl sonu hedefi olan 50 milyon dolarlık ciroyu da geçme çabası içinde. Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanvekili Latif Ünal, ‘‘Üretimizin yaklaşık yüzde 85'ini ihraç ediyoruz. Yeni pazarlarımız ise Bulgaristan, Romanya, Macaristan ve Hırvatistan. Yurtiçi piyasaya da ciddi şekilde hazırlanıyoruz’’ dedi.

ABC’den doğal hayata destek

MERKEZİ Afyon'da bulunan ABC Bakliyat, ‘‘Doğal Dünyayla Dostluk 2000’’ projesini hayata geçirdi. Üretimden, paketleme teknolojisine ve ambalaj tasarımına kadar her alanda ekolojik bilinçle hareket eden kuruluşun projesinin ilk ayağı ABC Ormanı oldu. ABC Bakliyat, satış gelirinin bir bölümünü de dikilecek fidanlara ayıracak.

Raf sisteminde Özfiliz iddialı

ÖZFİLİZ Elektronik, yeni yatırımı raf sistemleriyle, perakende sektörüne yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Raf sistemleri konusunda özgün tasarımlarıyla, tüm firmaların ihtiyaçlarına yanıt verebilecek noktaya ulaşan Özfiliz Elektronik, hijyenik, deforme olmayan raf sistemleriyle zengin renk seçeneğini de müşterilerine sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!