İş drünyası

Güncelleme Tarihi:

İş drünyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Selpak’ın çift kapaklı mendili

TÜKETİCİLERE sürekli yeni ürünler sunmayı ilke edinen Selpak, hem yandan, hem de önden açılabilen kutu mendillerini piyasaya sürdü. Dar alanlarda kullanım kolaylığı sağlayan Selpak Çift Kapaklı Kutu Mendil, özellikle otomobil kullanıcılarının tercihi oldu.

Esen Topluluğu’nun eğitim ve tanıtımı

ESEN Şirketler Topluluğu, üretim çeşitlerinde yaptığı gelişmeler paralelinde üretim ağındaki bayilere ve bayilerle iş yapanlara yönelik eğitim çalışmalarına başladı. Samsun'da yapılan ilk seminerde, polipropilen sıhhi tesisat borularında, çağımızın yeni ısıtma sistemi olan yerden ısıtma sistemi tanıtıldı.

Marks & Spencer sürpriz atağında

İZMİR'deki ilk mağazasını Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi'nde açan Marks & Spencer, 2001'e yepyeni kampanyayla giriyor. Bayan giyim reyonunu genişleten, erkek iç giyim reyonu oluşturan Marks & Spencer, 31 Aralık'a kadar 40 milyon liranın üzerinde alışveriş yapanlara, hediye çeki veriyor. Marks & Spencer'in bir başka sürprizi ise 750 milyonluk alışveriş yapan herkese Avrupa'ya, 900 milyonluk alışveriş yapanlara da ABD'ye gidiş-dönüş uçak bileti vermesir.

12. Mert Optik Kahramanlar'da

MERT Optik, şube ağını genişletmeye devam ediyor. ‘‘Gözlükte uzman’’ sloganıyla yola çıkan Mert Optik, 12. mağazasını Kahramanlar'da açtı. İstikrarlı fiyat politikası ve müşterilerine yönelik özel kampanyalarla, sektördeki ağırlığını artıran Mert Optik, özel tasarımı ve sıradışı vitrin düzenlemesiyle dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!