İntihar eden kadın doktor kızını çok özlüyormuş

Güncelleme Tarihi:

İntihar eden kadın doktor kızını çok özlüyormuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2012 00:00

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde geçen temmuz ayında göreve başlayan uzman doktor Rengin Ayçiçek (38) damarına ilaç enjekte ederek canına kıydı.

Haberin Devamı

Daha önce Diyarbakır, Batman ve Manisa’da da görev yapan Ayçiçek’in yanında sigara kullanmamasına rağmen çok sayıda izmaritle ilaç kutuları, çantasında da kanlı enjektör bulundu. Polis, Ayçiçek’in, eline iğneyi başka bir yerde yapıp da mı odaya geldiğini, yoksa odada mı iğneyi yaptığını belirlemek için kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Damara ilaç enjekte

Bu arada otopsi yapılan Ayçiçek’in, damarına ilaç enjekte ederek öldüğü belirlendi. Vücudundan alınan parçaların da toksikolojik incelemeye gönderildiği, ölümüne neyin neden olduğunun o zaman kesinlik kazanacağı açıklandı.Kocasından yaklaşık 5 yıl önce boşanan Rengin Ayçiçek’in, onun yanında kalan kızına büyük özlem duyduğu, bu nedenle sorunlar yaşadığı için psikolojik olarak etkilendiği belirtildi. Ayçiçek’in zaman zaman, benzer sıkıntıları hastanede de yaşadığı, bu nedenle de izin aldığı öğrenildi. Rengin Ayçiçek’in cenazesinin, havayoluyla Diyarbakır’a götürüleceği ve burada toprağa verileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!