İlk seti Arkas aldı

Güncelleme Tarihi:

İlk seti Arkas aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2009 00:00

Romanya temsilcisi Constanta'nın da talip olduğu dev organizasyonu İzmir'e getirmeyi başaran Arkas, seyirci avantajını ele geçirdi. Mavi-beyazlı ekip, 21-22 Mart'ta Karşıyaka Arena'daki voleybol şöleninde bir ilke imza atıp kupayı havaya kaldırmak istiyor.

FRANSA'nın Turcoing takımını eleyerek Challenge Cup'ta Final Four'a kalan Arkasspor, sahadaki başarısını masada da sürdürüp 21-22 Mart'taki dev organizasyonun İzmir'e alınmasını sağladı. Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV), Final Four maçlarının Karşıyaka Arena'da oynanacağını açıklaması, son dönemde önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan İzmir'de büyük sevinç yarattı. Arkas, Yunanistan'ın Patras, Romanya'nın Tomis Constanta ve Polonya'nın Jastrzebski Wegiel takımlarının katılacağı Final-Four'da kupanın İzmir'de kalması için mücadele edecek.

KENTİMİZ SAHİP ÇIKSIN

Arkas Basın Sözcüsü Uğur Özden, Romanya temsilcisi Constanta'nın da organizasyonu almak için büyük çaba harcadığını belirterek, ’’Ancak İzmir'in Köstence'ye göre kolay ulaşılabilir olması, şehrimizin güzelliği ve Arkas sayesinde kentimizin uluslararası voleybol ortamındaki tanınırlığı Final Four'u İzmir'e getirmemizi sağladı. Challenge Cup Final Four'u sadece Arkas'ın değil, bütün İzmir'in sahipleneceğine yürekten inanıyoruz. Kentin tüm varlığıyla bu önemli olaya destek olmasını arzu ediyoruz’’ dedi.

BUGÜN RAKİP HALK BANKASI

İzmirli sporseverlerin desteğiyle kupayı havaya kaldırıp, bir ilki daha başaracaklarına inandıklarını sözlerine ekleyen Özden, ’’İzmir olarak el ele verip tarih yazalım’’ diye konuştu. Final Four maçları TRT'den naklen verilecek. Bu arada ligde SGK'yi yenerek 17'nci galibiyetini alan mavi-beyazlılar, Teledünya Türkiye Kupası yarı finalindeki ilk maçında Halk Bankası'nı bugün konuk edecek. Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşma 17.30'da başlayacak. Ankara'daki rövanş karşılaşması 3 Mart'ta oynanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!