İlk nikahta şarkı söyledi

Güncelleme Tarihi:

İlk nikahta şarkı söyledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2012 00:00

KONAK Belediyesi’nin romantik şarkıların ünlü sesi Ümit Besen’in adını verdiği Güzelyalı Kültür Merkezi’ndeki nikah dairesi, sanatçının da katıldığı törenle açıldı.

1980 yılında çıkardığı ilk albümünden bu yana idol haline gelen, ‘Nikah Masası’ adlı bestesiyle gönüllerde taht kuran Ümit Besen’in adını taşıyan salonda ilk nikah Ceren Dağlı-Mehmet Uçar çiftine kıyılırken, sanatçı tanıklık yaptı. Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak’ın en fazla nikah kıyılan kent merkezi olduğunu belirterek, “Ümit Besen ‘evlilik’ denince akla gelen ilk isim olmuştur hep. Şarkılarıyla, duruşuyla, yaptıklarıyla sevgi, dostluk, hoşgörüyü anlatan Ümit Besen, bundan sonra İzmir’de de sevgiyi anlatmaya ismiyle devam edecek” dedi.
Adının nikah salonuna verileceğini öğrendiğinde çok şaşırdığını söyleyen Besen, “Yıllardır hep benim şarkılarımla tanışmış, evlenmiş, çocukları olmuş kişilerle karşılaştım ve bundan mutluluk duydum. Demek ki o şarkılardaki duyguyu, sevgiyi anlamışlar ve aşkı gerçekten yaşamışlar. Şimdi ise ismimin bir nikah salonuna verilmesi beni çok onurlandırdı. Ben hep sevgiyle, insanların sevgisiyle yaşadım ve şarkılarımda sevgiyi anlattım. Şarkılarımdaki hüzün kavuşamamaktandır, ama ben tüm sevenlerin kavuşmasını istiyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!