Horoz kabus görmez

Güncelleme Tarihi:

Horoz kabus görmez
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2009 00:00

Yeşil-siyahlılar geçen sezonki kadronun iskeletini koruyup eksik mevkileri takviye ederken, Başkan Ali İpek koltuğuna oturup yeni Horoz'u keyifle izlemeye hazırlanıyor. Teknik patron Erhan Altın'ı ise Berberovic ve Çağlar'ın sakatlıkları düşündürüyor.

GEÇEN sezon Süper Lig'de averajla kalarak taraftarlarının yüreğini ağzına getiren Denizlispor, 2009-10'da aynı sıkıntıları yaşamamak için transfer dönemini ince eleyip sık dokuyarak geçirdi. Manisa'nın dümenine geçen Mesut Bakkal'ın yerine Erhan Altın'la el sıkışan, kadrosunun iskeletini koruyup sıkıntılı mevkileri güçlendiren Denizlispor'da Başkan Ali İpek, ’’Horoz artık kabus görmez’’ dedi. Protokol tribününde koltuğunun arkasına yaslanıp Denizlispor'u keyifle izlemeye hazırlanan İpek, Süper Lig'in en etkili hücum hatlarından birine sahip olduklarını söyledi. Davraz ve Avusturya kamplarında öğrencilerinin sergilediği performanstan çok memnun kalan Teknik Direktör Erhan Altın'ın canını sıkan tek konu sakatlıklar. Sakatlığı nükseden Berberovic'ten uzun süre yararlanamayacak olmanın sıkıntısını yaşayan Altın, Çağlar'ın da kasıklarında sorun bulunduğunu ifade etti. ’’Transferi kapatmıştık, ancak Berberovic ve Çağlar'ın rahatsızlıkları hesaplarımızı alt üst etti’’ diyen Altın, iki futbolcunun boşluğunu doldurmak için takviye yapacaklarını söyledi. Altın, ligi ilk sekiz takım içinde tamamlayacaklarını da öne sürdü.

TRANSFER DÖKÜMÜ

GELENLER:

Koffi (Metz), Sylla (Dender), Bajic (Koblenz), Ahmet Cebe (F.Dusseldorf), İsmail Şahmalı (Denizli Bld), Adem Çalık (Kocaeli), Ahmet Solakel (KSK), Murat Hacıoğlu (Kocaeli)

GİDENLER: Şener (Diyarbakır), Musa Sinan (Altay), Zafer Çevik (Kocaeli), İsmail Konuk (Kocaeli),

Selahattin, Murat Karakoç, Couto, Carlos Alberto (Sözleşmeleri fesh edildi),

Hasan Ali Acar, Ersin Aslantoğ, İsmail Baydil, Sinan Kılıçaslan, Ali Helvacı (Denizli Bld'ye kiralık verildiler)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!