Hidayet Karakuş EÇEV’in konuğu

Güncelleme Tarihi:

Hidayet Karakuş EÇEV’in konuğu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2010 00:00

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, 2010 yılı Orhan Kemal Roman Ödülü’ne sahip Hidayet Karakuş’u, Karaca Otel’de sanatseverlerle bir araya getirdi.

Eğitim sistemindeki niceliksel sorunlardan çok eğitimin niteliğine odaklanan ve bunu bilimsel, çağdaş ve laik eğitimin değerleri çerçevesinde hayata geçiren Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, çocukların yarınları için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, EÇEV lise son sınıf bursiyerlerinin Atatürk’ün huzuruna götürülmesi amacıyla her yıl düzenlenen gelir getirici toplantıların bu yılki ilk konuğu, Hidayet Karakuş oldu.

Kemeraltı’nı anlattı

İlk ve Orta Öğretim Burs Komisyonu’nun düzenlediği yemekli söyleşi Karaca Otel Mavi Salonda gerçekleşti. Bu yıl “Şeytan Minareleri” isimli romanı ile 39. Orhan Kemal Roman Ödülü’nü alan Hidayet Karakuş, Kemeraltı’nın anlatıldığı kitabından pasajlar okudu. Ortamın oldukça hoşuna gittiğini belirten Hidayet Karakuş, konukların merak ettikleri soruları cevapladı ve söyleşi bitiminde kitabını imzaladı. Katılımından dolayı Karakuş’a teşekkür plaketi verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!