Hepsi gider o kalır

Güncelleme Tarihi:

Hepsi gider o kalır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 00:00

Üst üste gelen üç mağlubiyetin ardından medyanın ve camianın boy hedefi haline gelen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’a sahip çıkan Altınbaş, “Başarı için istikrar şart. Daha kötü sonuçlar bile alsak, sabretmek zorundayız” diye konuştu.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’de ilk üç haftayı sıfır puanla geçen Göztepe’de havanın bozması üzerine soluğu İzmir’de alan Başkan İmam Altınbaş, düzenlediği basın toplantısında Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’a tam destek verdi. “Gerekirse devre arasında takımdaki herkesi gönderirim, ama Hüseyin Kalpar kalacak” sözleriyle, tecrübeli teknik adamı istifaya davet eden taraftarlara mesaj veren Altınbaş, “Şampiyonluk treni henüz kaçmadı. Günübirlik işler peşinde değiliz. Birkaç hafta daha kötü sonuçlar alsak bile sabretmemiz şart. Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Hepsi gider o kalır

Yazboz tahtası değil
Transferleri Kalpar’ın raporuyla yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Altınbaş, “Ben de kulübü devraldığımızdan beri ilk kez transferde aktif rol aldım. Geçen yıl üç farklı teknik adamla çalıştık. Hepsinin kendine göre bir sistemi vardı. Başarı için teknik heyette istikrar şart. Şimdi bir antrenör değişikliğine gitsek, gelen yine transfer isteyecek. Kadro yine yazboz tahtasına dönecek. Mevcut kadrodaki futbolcuların çoğunu bonservis ödeyerek aldık. Yeni bir değişimle başarı gelmez. Ayrıca, zor zamanımızda görev kabul eden Kalpar’ın ismi ve kariyeri tartışılmaz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kadroyu bozmak hata
“2. Lig’de şampiyon olan kadronun bozulması hataydı” itirafında bulunan Altınbaş, “İlk hafta Kartal, bizi geçen yıldan koruduğu kadroyla yendi. Bizim takımımız da sabır gösterilirse başarılı olur” diyerek futbolcularını yüreklendirdi. Urla’da imar sorunu çözülen araziye yeni tesisin en kısa sürede yapılacağını vurgulayan Başkan Altınbaş, “Takım kurarken ağır mali yükün altına girdik. Tek çözüm Süper Lig’e çıkmakta. ‘Bu işi sürdüremeyiz’ noktasına gelmemeliyiz. Taraftardan para değil destek bekliyoruz. Futbolda kendi kendini besleyecek noktaya gelmeden amatör branşlarda şube açmayız” diye konuşmasını tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!