Hayvan barınağını ziyaret ettiler

Güncelleme Tarihi:

Hayvan barınağını ziyaret ettiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2012 16:18

Dalaman'da Bülüşlü mevkiinde bulunan hayvan barınağını kaymakamlar ve belediye başkanları ziyaret etti. Kaymakamlar ve Başkanlar, Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı (HAYDOST) Türkan Dağdelen'den bilgi aldı.

Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman belediyelerinin ortaklaşa kullandığı hayvan barınağına dün (pazar) yapılan ziyarete, Köyceğiz Kaymakamı Yüksel Gemici, Belediye Başkanı CHP'li Salih Erbay, Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal, Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karaçelik, Başkan Vekili Cemil Durak, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Halil Keskin, Dalaman Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş katıldı. Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOST) Yönetim Kurulu Başkanı Türkan Dağdelen, bakım evi, sokak hayvanlarının durumu ve eksiklikler konusunda bilgi verdi.
Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, 500 köpek ve 100 kedinin barındığı barınakla ilgili olarak, üç ilçe belediye başkanının da katıldığı bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını söyledi. Bu toplantıda barınağın ziyaret edilmesi kararının da alındığını kaydeden Şimşek, “Barınak genel itibariyle iyi bir durumda. Arkadaşlar özveri ile çalışıyorlar. HAYDOST ve belediye ekipleri ile gönüllü arkadaşlara teşekkür ediyoruz. İnşallah barınağımız bundan sonra daha da iyi olacak. Hep daha nasıl olabilir diye düşünüyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız bu yönde olacaktır” dedi.
Ziyaretin ardından HAYDOST Başkanı Türkan Dağdelen, geziye katılanlara birer teşekkür belgesi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!