Haydi yaz spor okullarına

Güncelleme Tarihi:

Haydi yaz spor okullarına
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2013 00:00

Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun ilgi gören Yaz Spor Okulları 17 Haziran'da başlıyor.

Haberin Devamı

İzmirlilere yaz aylarında spor yapma imkanı veren Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları, 17 Haziran Pazartesi günü start alıyor.

Çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde sporun çok önemli olduğu düşüncesinden yola çıkılarak düzenlenen yaz spor okulları projesinden 2011 yazında 12 bin, 2012 yazında ise yaklaşık 15 bin spor tutkunu yararlanmıştı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve her yıl giderek artan bir ilgiyle karşılanan kursların, bu yaz daha çok sayıda sporseveri kaliteli ve ekonomik sporla buluşturması bekleniyor.

 

Büyükşehir Belediyesi'nin yaz spor okulları bu yıl, Kültürpark Celal Atik Spor Salonu, Evka-4 Spor Salonu, Yeşilyurt Futbol Sahası, Bostanlı Rekreasyon Alanı ve Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı olmak üzere 5 farklı noktada düzenlenecek.

Haberin Devamı

Sporu seven çocuklar ve gençler, alanında uzman antrenörler eşliğinde, sağlıklı koşullarda ve modern tesislerde spor yapma imkanı bulacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları, aerobik, basketbol, sağlıklı yaşam, cimnastik, futbol, voleybol, kondisyon, taekwon-do, güreş, tenis, tenis, halk oyunları, satranç, atletizm, judo, yüzme ve eskrim olmak üzere toplam 17 branşta açılacak.

Kursların ücretlerine bu yıl da zam yok, ücretler branşlara göre 20-50 TL arasında değişiyor.

Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nun 425 04 42 ve 425 04 21, Evka-4 Spor Salonu'nun 351 38 66, Yeşilyurt Futbol Sahası'nın 228 75 75, Bostanlı Rekreasyon Alanı'nın 362 48 28 ve Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nın 293 38 76 numaralı telefonlarını arayabilir, http://www.izmirbsbspor.org/ adresli web sitesinden yararlanabilir. Kurslar, 17 Eylül'de son bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!