Haydi seçime

Güncelleme Tarihi:

Haydi seçime
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2011 00:00

CHP İizmir’de seçim çalışmasını Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde başlattı. İl Başkanı Tacettin Bayır, kalabalığa dikkat çekerek, “Bir o kadar da dışarıda insan olduğu için Aziz Başkanımdan (Kocaoğlu) acilen en az 5 bin kişilik salon istiyorum. Çünkü iktidara yürüyen parti bu salonlara sığmaz” dedi

Haberin Devamı

CHP’nin seçim bildirgesi gelir gelmez örgütle paylaşacaklarını ve ortak bir dil yaratacaklarını kaydeden Bayır, “Hiç kimseye ayrıcalık tanımadan imece usulüyle bunu başaracağımızı biliyoruz. Küçük katkılarınız benim için herşeyden önemlidir” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, iktidar olunan yerlerde ise CHP’nin emeğe, insana ve ekonomiye bakışını iyi yansıtması gerektiğini aktardı, şunları söyledi:

Ege ve İzmir çok önemli

“İzmir, Ege’nin CHP için çok büyük hayati önemi var. Ama AKP için de iktidarını sürdürmek yönünden çok büyük önemi var. İzmir’in üzerine neden geliniyor? CHP,  Türkiye’nin en aydınlık kentinden Anadolu’ya adım adım ilerliyor. AKP için bunu durdurmanın yolu İzmir’i durdurmaktır. Çalışmalar yapıyorlar ama biz örnek belediyecilik anlayışımızı, her türlü engellemeye rağmen, hem İzmirli hemşerilerimize, hem Türkiye’ye göstermek zorundayız.”
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Can Alioğlu da CHP belediyeleri üzerinde baskı yaratıldığını savunarak yolsuzluklarını ortaya çıkardıkları Kayseri ve Elazığ için soruşturma izni verilmediğine dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!