Hayde Bre’ye renkli gala

Güncelleme Tarihi:

Hayde Bre’ye renkli gala
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2011 00:00

Yönetmen Orhan Oğuz’un merakla beklenen ‘Hayde Bre’ filminin galası, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Haberin Devamı

Orhan Oğuz’un ‘Hayde Bre’ filmi gala gösterimiyle, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluştu. Galaya Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova eski Belediye Başkanı Cengiz Bulut, Gültepe Makedon Göçmenleri Derneği Başkanı Adnan Yetişkin, İzmir Balkan Dernekleri Federasyon Başkanı Vahap Savaşan, Makedonya Göçmenleri Birleştirme Derneği Başkanı Şaban Yaprak, Kordon İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Şanlı ve çok sayıda Makedon göçmeni katıldı.
Zorunlu göç anlatılıyor
İlker İnanoğlu ve Suzan Kardeş dışında galaya katılan filmin oyuncuları Nilüfer Açıkalın, Ertan Saban, Luran Ahmeti, Perihan Tuna Eyüpi, Çağla Doğa Vardar, Mustafa Yaşar davetlilerin yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı. Yönetmen Orhan Oğuz’un ise çekimleri olduğu için geceye katılamadığı belirtildi. Orhan Oğuz’un kendi yaşam hikayesini ele aldığı filmde, eşi Nilüfer Açıkalın da annesi Sadet Hanım’ı oynuyor. Filmde, Balkan topraklarından zorunlu göçlerle ayrılanların hikayesi anlatılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!