Hain sevgili

Güncelleme Tarihi:

Hain sevgili
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2009 00:00

Kendilerini polis olarak tanıtarak girdikleri evdeki kızın cep telefonu ve parasını gasp eden iki kişi kaçtı. Araştırma yapan polis, olayı genç kızın erkek arkadaşının planladığını ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde, kendilerini polis olarak tanıtarak girdikleri evde A.A.’nın cep telefonu ve parasını gasp eden iki kişi kaçtı. Yakalanan 3 kişi adliyeye sevkedildi. Eskiizmir semtinde meydana gelen olayda, H.O., kız arkadaşı 21 yaşındaki A.A.’nın evine giderek sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra kimliği belirsiz iki kişi ellerindeki telsizlerle kendilerini polis olarak tanıttıktan sonra eve girdi. A.A. ve H.O.’yu tabancayla tehdit ederek yere yatırdıktan sonra genç kızın cep telefonunu ve 290 TL’sini alan iki saldırgan kaçtı.

Yardım istedi

 Gaspçıları takip edeceğini söyleyerek edren çıkan H.O. da bir daha dönmedi. Olayın ardından panikle polisi arayan A.A., yaşadıklarını anlattıktan sonra rahat davranan erkek arkadaşının hareketlerinden de şüphelendiğini söyledi. A.A.’nın verdiği bilgi sonrasında gözaltına alınan H.O., Gasp Büro Amirliği’ndeki sorgusunda suçunu itiraf ederek olayı, iki arkadaşıyla planladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!