Hâlâ şoktayım

Güncelleme Tarihi:

Hâlâ şoktayım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pet şişeden su yerine çıkan kostiği içerek sindirim sistemi yanan Dilek Işık ilk kez Hürriyet Ege'ye konuştu

EGE Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğle tatilinde Teos Kafe'den aldığı pet şişeden su yerine çıkan kostiği içerek yemek borusu ve midesinde ikinci derecede yanık oluşan Dilek Işık, ‘‘Kendimi kötü hissediyorum’’ dedi. Yoğun bakım servisinden özel odaya alınan Işık, yaşadığı faciayı anlattı.

VÜCUDU aldığı ilaçlar yüzünden şişip, kırmızı döküntülerle kaplanan Dilek, ‘‘Bir yudum içtim, içimde yanma hissettim, asit içtiğimi anladım. Tuvalete koştum, vücudumu kontrol edemez haldeydim. İçmek için suya uzanıyordum, içemiyordum, devamlı çığlık atıyordum’’ dedi.

IŞIK şöyle konuştu: ‘‘Kendimdeydim ama içimin yangını o kadar büyüktü ki, kendimi kontrol edemiyordum, sürekli bağırıyordum. Sonrasında acile getirdiler. Acılarla dolu günler. Vücudumun sanki benim değil. İlk günler daha faciaydı. Bir yandan da eğitimiminin aksamasına üzülüyorum.’’

Ziyaret ettiğimizde teyzesi Necmiye Düyen'in refakatinde sandalyede oturur bulduğumuz Dilek, ‘‘Oturduğuma bakmayın. Biraz kalkmak istedim. Hala hem içimde hem vücudumda acılar var’’ dedi.

Soruşturma sürüyor

Genç kızın yemek borusu ve midesinde ikinci derecede yanık oluşmasına neden olan pet su şişesi içinde sıvının nasıl satışa sunulduğu araştırılıyor.

6. sayfada

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!