Güzellik fuarı

Güncelleme Tarihi:

Güzellik fuarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2013 00:00

Fuarlar kenti olma yolunda adım adım ilerleyen İzmir, yeni bir organizasyona kavuşuyor. Cosmo Beauty Show 2013’te kozmetik, güzellik, bakım ürünleri her yaş grubunun ilgisini çekecek.

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 8 bin kuaför ve berbere, 200 güzellik salonuna sahip İzmir, yeni fuarına kavuşuyor. İzmir Ticaret Odası (İTO) ve İZFAŞ gibi önemli kurumların da desteğini alan Gençiz Fuarcılık, Cosmo Beauty Show 2013 Kuaför ve Berber Malzemeleri- Ekipmanları, Kozmetik, Güzellik, Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı’nı 28-30 Kasım arasında gerçekleştirecek.
İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer ve çok sayıda sektör temsilcisinin katılımıyla yapılan tanıtım toplantısında, sektörün önemi dile getirildi. Osman Gençer, oda ve derneklerin işbirliğiyle düzenleyeceği yeni bir fuar için adım attıklarını belirterek, yeni bir sektörel ihtisas fuarının duyurusunu yapmak için toplandıklarını dile getirdi, “Ben ve ekibim bugün tarifi imkansız bir mutluluğu yaşıyor” dedi.
150 katılımcı firma
İTO’nun ilgili meslek komiteleri olan Kozmetik ve Kişisel Bakım Meslek Komitesi, Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi, İzmir Kuaförler Odası, İzmir Berberler Odası, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu ve İZFAŞ başta olmak üzere bir çok kuruluşla işbirliği yaptıklarını vurgulayan Gençer, “Fuar tarihi 28-30 Kasım 2013’tür. Sektörün zirvesi niteliğinde geçmesi planlanan fuar Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. İzmir kadar zarif ve güzel olacak fuarımıza kuaför altyapı, cihaz ekipman tedarikçileri, kozmetik, güzellik, kişisel bakım ürünleri firmaları, estetik merkezleri, kozmetik ve parfüm grubu, renkli kozmetik ürünleri ve malzemeleri firmaları, dermo kozmetik ürünleri, makyaj temizleme ürünleri, el, ayak, tırnak bakım ürünleri grubu, saç bakım ürünleri ve aksesuvarları grubu firmaları katılabilecekler. Yaklaşık olarak 11 bin metrekarelik 2 no’lu sergi salonunun kullanılacağı fuar alanında 150 katılımcı firmanın olacağını tahmin ediyoruz. Bu fuar da en yakın zamanda büyük ilgi gören organizasyonlar arasına girecek” diye konuştu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!