Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 22:07

Haberin Devamı

Otomobili yaktılar

Ahmet ERTANBALIKESİR’in Edremit İlçesi’nde, park halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı. Cumhuriyet Mahallesi Harmantepe Caddesi 1. Sokak’taki çocuk parkı yanında, bir süredir park halinde bulunan, sahibi belirlenemeyen 10 YH 705 plakalı otomobil,  henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını kısa sürede ancak araç büyük hasar gördü.

Sabıkalı hırsız

izmir’in Karabağlar İlçesi’nde bir evden hırsızlık yapıldığının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, gittikleri evde hırsızlık suçundan kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan Gökhan Demir’i suçüstü yakaladı. Polis, zanlının işlemlerinin ardından tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

Kağan kurtuldu

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)BALIKESİR’de Adnan Menderes Mahallesi 139. Caddesi, Burcu Sitesi’nin dördüncü katındaki evlerinin balkonundan, dışarıyı seyreden Kağan Bartu Toptaş’ın başı demir korkuluğun arasına sıkıştı. Ağlamaya başlayan küçük Kağan Bartu’yu yakınlarının çabası da kurtarmaya yetmedi. Eve gelerek balkonun demir korkuluğunu kesen AKS 110 ekipleri, çocuğu kurtardı.

Sahteciye operasyon

Coşkun YAMANPOLİSİN Sivas ve Balıkesir’de yük ve yolcu taşımacılığı için alınması zorun olan “K” ve “SRC” belgelerinde usulüsüzlük ve sahtecilik yaptığı belirlenen bir gruba yönelik düzenlediği operasyonda toplam 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda evrağa incelenmek üzere el konuldu.  Operasyonun Balıkesir’in Edremit İlçesi ayağında, Ş.Ö., A.F. , H.C. ve T.B.ile A.F.B. gözaltına alındı. Diğer 6 kişinin de Sivas’ta yakalandığı öğrenildi.

Stepneciler tutuklandı

izmir’de park halindeki araçların stepnelerini çaldıkları ileri sürülen S.Ü. ve Z.Ç., polis tarafından yakalandı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Bostanlı Semti’nde devriye gezerken, bir otomobilin stepnesini çalmak isteyen S.Ü.’yü yakaladı. Gözaltına alınan S.Ü.’nün ifadesi doğrultusunda suç ortağı Z.Ç.’de yakalandı. İki zanlının evlerinde yapılan aramada, stepneler ve cantlar ele geçirildi.  14 hırsızlık olayına karıştıkları saptanan S.Ü. ve Z.Ç., mahkemede tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!