Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2008 00:12

Pizza Pizza’da bedavalı günler

İZMİR /HÜRRİYET

YILI tüm Türkiye’de pizza rüzgarı estirerek kapatmaya hazırlanan Pizza Pizza, 44 il ve 141 şubesinde aynı anda uygulanacak kampanyaya imza atıyor. 2009’a kadar sürecek kampanyada bir pizza alana diğeri hediye ediliyor. "1 Alana 1 Bedava" kampanyasında limit ve çeşit sınırı olmadığını belirten yetkililer, "Pizza Pizza’nın tüm ülkede geçerli olacak kampanyasından yararlanmak için alternatifler çok çeşitli. İster restoranda, ister 30 dakikalık servis hızıyla evde ya da işyerinde, isterseniz de Gel-Al servislerde kampanyadan yararlanabilirsiniz" dedi.

Tukaş ambalajına "World Star" ödülü

İZMİR /HÜRRİYET

GÜNEY Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town kentinde düzenlenen "World Star" yarışmasına Türkiye’den TSE’nin düzenlediği "Altın Ambalaj Yarışması"nda ödüle değer bulunan ürünler katıldı. Tasarım, kullanım kolaylığı ve ambalaj yapısı başta olmak üzere birçok kriterin dikkate alındığı yarışmada "Tukaş Ketçap" ve "Tukaş Mayonez" ambalajları, "temiz kapak" teknolojisinin yanısıra tüketicilere her defasında hijyenik bir kullanım olanağı sunması nedeniyle, WPO (Dünya Ambalaj Örgütü) yarışma jürisi tarafından ödüle değer görüldü. Tukaş’ın ödülünü Mayıs 2009’da Meksika’nın Mexico City kentinde yapılacak törende alacağı belirtildi.

Diplomanı al işine başla

İZMİR (DHA)

EGE Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu bünyesinde İzmir Ticaret Odası, Açık Hava Reklamcıları Derneği (ARED) ve SAY grup işbirliğiyle eğitime açılan Açık Hava Reklam Ürünleri İmalatı ve Serigrafi Bölümü ilk mezunlarını verdi. Yüksek Öğrenim Kurumu tarafından "İş garantili olması koşuluyla" açılması uygun görülen bölümün mezunları, diplomalarını aldıktan sonra işlerine başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!