Sezer ŞAHİNDAŞ BODRUM, (DHA)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2008 21:14
LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi
İSTANBUL Kuruçeşme’de 16 yıldır istanbul Marina Balıkçısı’nı işleten Ahmet Güneş’in, üç yıl önce, Bodrum’un Yalıkavak Beldesi’nde açtığı koy manzaralı 2’nci şubesine gelenler, gün batımı eşliğinde,
balık çeşitlerinin yanı sıra yöreye özgü meze ve yemekleri de yiyor. Yalıkavak Yat Limanı’nın hemen yanındaki mekanda çipura, levrek, lahos, sinarit, turna, mercan, sargoz, orfoz, barbun, karagöz, kalamar, ahtapot, karides, karavıda ve ıstakoz gibi deniz ürünlerinin yanı sıra yöreye özgü meze ve
yemek çeşikleri de konuklara ikram ediliyor. istanbul Marina Balıkçısı işletmecisi Ahmet Güneş "Yalıkavak Koyu ve günbatımı manzarası, konuklarımız tarafından kolay kolay unutulmuyor" dedi.