Gümüşlük'te müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Gümüşlükte müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 01:23

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen 12’inci Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’nde sahne alan Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), "Mavi Geceye Müzik" adlı konseriyle sanatseverlere klasik müzik ziyafeti sundu.

Haberin Devamı

Şef Hakan Şensoy yönetiminde Gümüşlük Antik Taş Ocağı’nda sahne alan KODA, ’Mavi Geceye Müzik’ adı altında konser verdi. Programın ilk yarısında; Antonio Vivaldi’nin "Sol minör Concerto Grosso, F.XI No.17" adlı eseri seslendirildi. Ardından yine aynı bestecinin "İki Viyolonsel için Sol minör Konçerto" adlı eserini seslendiren orkestraya Gökçe Bahar Oytun ve Hakan Hürkan Şahin solist olarak eşlik etti. İlk yarının sonunda Georg Philipp Telemann’ın "İki Viyola için Sol Majör Konçerto, TWV 52:G3" adlı eseri Tuğçe Bardakçıoğlu ve Alaz Abana’nın solistliği ile seslendirildi.

Gümüşlükte müzik ziyafeti

Programın ikinci yarısına Antonio Vivaldi ile başlayan KODA, bestecinin, "4 Keman için Si minör Konçerto, Op.3 No.10" adlı eserini seslendirdi. ’Allegro- Larghetto ve Allegro’ adlı eserde; Gökmen Fahlioğulları, Özge Özerbek, Zeynep Simge Acunaz ve Ceyda Özdemir solist olarak yer aldı. Konser aranjelerle sürdü. Gecenin sonunda KODA, uzun süre alkışlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!