Gültepe'de iftar keyfi

Güncelleme Tarihi:

Gültepede iftar keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 01:33

GÜLTEPE Atatürk Meydanı’nda verilen bin kişilik iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle buluşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a, Gültepeli kadınlar semt merkezinde açılan kurslar ve düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkür etti.

Haberin Devamı

Konak Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarlarına Gültepe semtinde kurulan bin kişilik iftar sofrasıyla devam edildi. Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine bölge halkı yoğun katılım gösterirken, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da mahalleliyi yalnız bırakmadı. Dev sofrada yerini alan Başkan Pekdaş, masaları dolduran binlerce Gültepeli ile birlikte iftar yaptı. Kardeşlik ve dayanışma ruhunun yaşatıldığı yemekte buluşan binlerce kişi ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından Gültepeliler Başkan Pekdaş’la sohbet etme fırsatı da buldu. Özellikle kadınlar Başkan Pekdaş’a ilgi gösterdi.

Gültepede iftar keyfi

Haberin Devamı

KADIN DAYANIŞMASI

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semt Merkezi’ndeki kurslara katılan kadınlar Başkan Pekdaş’ı bir an olsun yalnız bırakmadı. Verilen kurslar sayesinde hem boş zamanlarını değerlendirdiklerini hem de ev ekonomilerine katkı sağladıklarını söyleyen kadınlar, çocuklar için düzenlenen etkinlikler için de Başkan Pekdaş’a teşekkürlerini iletti. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da semt merkezlerinin sayısını önümüzdeki dönemde artırmayı hedeflediklerini belirterek, Mersinli’de yapımı süren semt merkezinin ardından farklı birkaç yerde daha semt merkezi yapımına başlayacaklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!